[]

SMS ile Facebook hesabı doğrulama (Text verification)

Merhaba millet.

Facebook hesabınızın doğrulanmış hesap olabilmesi için Facebook telefonunuza bir kod gönderiyor.. Kendi telefon numaramı girdiğimde kod gönderildi diyor ama telefonuma her hangi bir kod falan gelmiyor. "Resend" dediğimde de her hangi bir mesaj gelmiyor.

Operatörüm Avea. Acaba Avea'lı olup aynı sorunu yaşayan var mıdır? Ya da genel olarak sorunun çözümünü, iletişime geçmem gereken mercîleri bilen var mıdır?

Şimdiden Teşekkürler.

NOT: Onaylama kodunu isteyen ekranları ekte gönderdim.

 
abi gelmeyince gelmiyor bazen bu yüzden bir ara hesabıma girememiştim de feysbuk yetkilileri halletmişti başka telefonda hattı denemek işe yarıyormuş bazen


  • taqster  (17.09.12 21:36:44) 
eşin dostun telefonunu versem tekrar o telefonları kullanmaya ihtiyacım olur mu? bu yüzden o seçeneği kullanmaya çekiniyorum.


  • okanlash  (17.09.12 21:48:21) 
sadece hesap çalınırsa falan olur. bir de güvenlik ayarı var onu yaparsan her farklı cihazdan girişte onay kodu ister ki yapma onu sakat. geri kalan zamanlarda ihtiyacın olmaz. cevaplara da tik atma alışkanlığı geliştir :)


  • taqster  (17.09.12 21:52:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.