[]

sadece bir diyalogunu hatırladığım filmin adını arıyorum

yaklaşık 10 sene önce tv'de zap yaparken rastgeldiğim filmde 3-5 kişi bir odada toplanmış tanrının varlığını sorguluyorlardı, birisi artık dayanamayıp elindeki tabancayı şakağına dayayıp sorunun cevabını bulmaya gidiyorum diyerek hakkın rahmetine kavuşuyordu. tek hatırladığım replik bu. filmi bilen çıkar mı acep?




 
yüzbinlerce yıldır yaşadığını iddaa eden bi adam varmıydı?


  • 05  (17.09.12 02:50:33) 
film bu. ama 2007 yapımı.


  • lemmiwinks  (17.09.12 02:55:52) 
yok hayır o film değil lemmiwinks, hem ddediğin filmde böyle bir sahne yok hem de benim bahsettiğim film kesinlikle 2000'lerden önce.


  • candanag  (17.09.12 02:59:27) 
adam 10 sene önceki filmden bahsediyor. the man from earth ise 2007 yapımı.


  • mmrsrkn  (17.09.12 02:59:29) 
Şu olabilir mi? www.imdb.com

Ölümden sonraki yaşamı merak eden 5 tıp öğrencisinin sırayla birbirlerini öldürüp, ilk yardım ile tekrar diriltmeleri.
  • tahrik olmusken objektif olamam  (17.09.12 03:34:41) 
o da olmamalı diye düşünüyorum t.a.o.o, ama merak ettim izlememiştim bunu, bahsettiğim film salt öte dünya merakı vs. ile ilgili değildi diye hatırlıyorum


  • candanag  (17.09.12 10:09:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.