[]

iphone, galaxy, xperia vs

merhaba.

iphone 4, 4s arasında çok belirgin bir fark var mı? yakın zamanda ayfon 5 gelecek sanırım. 4ün, 4s.in fiyatları ne zaman düşer? samsung galaxy.de durumlar nasıl? hangisi tercih edilesi? note mu, s3 mi? ne amaçla kullanıcan derseniz, spesifik bi amaç yok ama uygulama yönünden zengin olması işime gelir. sanırım i.os android.den daha mı geniş bir yelpazaye sahip? sony xperia nasıl? ios uygulamaları android.de çalışabiliyor mu bi şekilde?


 
www.apple.com a girip iphone 4, 4s ve5 in karsilastirmasini yapabilir ve cok net fikir edinebilirsiniz.


  • skywalkeremre  (16.09.12 23:50:40 ~ 23:52:47) 
öncelikle hem s3, hem note hem iphone 4 hem de iphone 4s tecrübem var. onu belirtiyim (aile içinde 4 çeşit telefon olunca öyle oluyor)

iphone 4 ile 4s arasında ciddi bir fark var. bir kere daha hızlı. kamerası daha iyi falan filan. 4s alman daha mantıklı.

s3 mü note mu dersen s3 derim. note çok kaba. kızlar için (ya da yaşlılar için) note daha iyi. çünkü ekranı hayvan gibi, okuması kolay. çantandan rahatça çıkartabilirsin.

s3 ve iphone 4s kalıyor geriye. şu an için s3 iphone 4s'ten daha ucuz. ama iphone 5 çıkınca fiyatı düşecektir. basit kullanım açısından 4s daha iyi ama s3'te zibilyon tane özellik de var. ikisi de iyi telefon ama ben olsam iphone 4s i seçerdim.

xperia için bir şey diyemicem. bu bahsettiğin telefonlar arasında karşılaştırmak saçma bence.
  • elektr10  (16.09.12 23:54:40) 
5 aydır xperia s kullanıyorum. özellikle kamerası ve ekran çözünürlüğü çok iyi, fazlasıyla tatmin ediyor. hız konusunda da bir sıkıntı yaşamadım, bi ara yavaşlıyordu takılıp ediyordu ama güncellemeyle düzeldi, canavar gibi çalışıyor.
diyeceğim o ki, genel xperia ailesini olmasa da xperia s'i bu telefonlarla karşılaştırmak saçma değil, hatta normal olanı bu. aynı ayardalar çünkü. s3 kullanmadım ona bir şey diyemiycem, fakat 4s yerine xperia s'i tercih ederim ben.

  • karsidan karsiya gecen adam  (17.09.12 00:02:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.