[]

evde fitness

evde fitness yapmaya başlayacağım fakat kendime uygun program bulamadım. p90 çok ağır olur başlangıç için diyorlar. tapout xt de öyle. insanity var ama o da kardiyo ağırlıklıymış, ben zaten zayıfım ne yapayım sizce?




 
evde hiç başlama aga olmuyo o iş git salona


  • nicolodenpolidis  (16.09.12 03:09:47) 
evde olacak başka çaresi yok


  • eskiden  (16.09.12 03:11:36) 
cardio ağırlıklı falan değil söylediğin programlar.
edin bir şekilde dvd setlerini içinde bölüm bölüm her şey var, zayıflamak isteyene cardio ağırlıklı bir program, fit olmak isteyene ona göre programlar. cardio videolarına hiç tıklamadan sadece ağırlık idmanlarını yapmayı deneyebilirsin. ama tek başına idman yalan o programlarda... hepsi asit, toz falan öneriyor. kullanırım nolcak ki diyorsan yardır.

  • irrasyonel kedi  (16.09.12 05:56:15) 
şu günde 10 dakikalık programlar var ya onla başlasanız bir de günde belli sayıda mekik, ağırlık kaldırma yapsanız bir ay sonra da p90x'e geçseniz öyle bir şeyler mesela.


  • hesabım silindi kırgınım modlar  (16.09.12 12:59:51) 
ben şuan passion4profession un hazırladığı hareketlerle çalışıyorum zaten düzenli olarak. Level 2 ye geçmiş durumdayım çoğu bölgede

ama hangi programla devam etsem ona karar veremedim. insanity mi yoksa p90x mi?

p90x de biraz malzame almam lazım, gerçi o sorun değil. insanity ise kardiyo diyorlardı ama yukarıdaki arkadas alakası yok diyor.

birde insanity videoları elimde var şuan. ama sadece 14 video var ve bunları hangi sırayla uygulayacağım bile belli değil. ingilizcem berbat durumda zaten. anlamadım yani hiç birşey
  • eskiden  (16.09.12 16:08:08) 
P90 ağır gelmedi bana, yıllardır adam gibi spor yapmıyorum. gerçi başka sebeplerden dolayı düzenli yapamıyorum ama bir iki hafta aralıklarla hamlığı atlattıktan sonra düzenli yapabilirsin bence. P90M veya P90X gibi ileri versiyonları zorlayabilir ama P90'dan başlayabilirsin. zaten yorulduğunda dinlen falan diyor adam.


  • r_u_h  (16.09.12 16:33:35 ~ 16:33:56) 
Baslangic icin agir olan p90 degil p90x. P90 (power 90) baslangic icin en ideal olani. Tek ihtiyacin olan 5 kg x 2 dambil ve direnc lastigi.


  • dayrise enterprises  (16.09.12 16:35:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.