[]

Yemekteyiz?

Selamlar,
Efendim bu yapimi izlemiyorum, zaten toplasan en fazla 10 dakika izlemisimdir. sozlukte bunun lost gibi fenomen olmasi nedendir? ne buluyor sozluk yazarlari bunda? kisaca cevap verirseniz cok sevinecegim. he gerci lost'u da izlemiyordum ama oyle iste...

Tesekkurler

 
izleyerek malzeme ariyorlar sanirim.
bir de sinir oluyorlar ama sirf buna inat izliyorlar gibime geliyor benim.

  • trimpot  (21.11.08 17:29:54) 
bence asıl olay yemek.

şöyle açıklayayım: benim annem de merakla izliyor bu programı. sebeplerinden birisi şu; onları yemek yaparken görünce annem de yemek yapmak için hevesli oluyormuş. sadece o da değil arkadaşları da böyleymiş. işin içine her zaman rating getiren tartışmalar da eklenince izlenen bir yarışma oluyor.

yani takip edilmesinin sebebi herkesin yemekler hakkında bir fikir sahibi olması ve yarışmacılar arasındaki gerginlikler bence.
  • rectoa  (21.11.08 17:35:24) 
Yemekteyiz programının yemekle alakası yok ki :)

İzleyenler BBG tadında olduğu için izliyorlar yarışmayı. Entry'lerin tamamı kişilere yönelik. Yemeklerle alakası yok. Keza yarışmacılar da aynen yemeklerden çok birbirlerini yemekle ugraşıyorlar. Kısacası hâlen içimizden atamadığımız bir BBG ruhu var. Birilerinin hayatlarını gizli gizli izlemekten hunharca bir keyif alıyoruz.

Yemekteyiz programının tutma nedeni budur.
  • ataturkiye  (21.11.08 19:26:09) 
Sevgili comptrol,
Ben neden izlediğimi söyleyeyim: Gülmek için. Gerçekten gülmek için izliyorum. Genelde gergin havada ilerleyen bölümler olunca izlemekten kaçınıyorum. Zaten şu aralar da programdan soğumuş vaziyetteyim. Habire gerginlik olunca, beni baydı. Sıkılıyorum izlerken.
Yemek memek bahane kısacası. Ben yemekten zerre kadar anlamam.
  • nuage  (21.11.08 20:00:28) 
televizyondan nefret ederim, sırf bu program için 17'de tv başında oluyorum..
kendimi baz alaraktan cevaplayayım..

bi kere doğal..
pazartesi günü elemanların hepsinin üzerindeki çekingenliği, hareket etmede zorlukları görebilirsiniz.. onca yapay şey izledikten sonra sadece bunu görmek bile iyi geliyor..

yemek falan bahane.. aynı şekilde mesela bi heykel yapma yarışması olsa, diğer tüm format aynı olsa yine tutardı bu.. yemek sadece ortak nokta.. bbg gibi başı boş değil bunlar.. yoksa sen 5 yıldızlı şefi getir yemek yaptır, nika hatunu 3'ten fazla verirse firefox'u yirim..

muhabbeti nedense sarıyor adamı.. yarışmacıları özellikle ve çok başarılı bir şekilde çok farklı karakterlerde seçiyolar.. biri ak diyosa biri kara diyor, diğeri gri derken birinin fikri bile yok, diğeri gökkuşağı.. bu da acayip bi sohbet ortamı yaratıyor, komik de oluyor felç edici cinsten sinir bozucu da..

ekrana kazandırıp kazandırabileceği en süper insan, tahmin edilebileceği üzre, hasan bey oluyor.. en güzel 5 günümü geçirdim desem hayat yönünden fakir bi insan gibin gözükücem sanırsam, ama ben bi daha geçen haftaki 5 bölüm gibi bi şey izleyemem televizyonda..

izlemediyseniz bi-iki bölümünü izleyin, sosyal tespit yapma yeteneği geliştirmekten değişik yemekler öğrenmeye kadar faydası var..

bi de o naim ne yavşak herif lan..
  • thefalloftekin  (21.11.08 20:04:46 ~ 20:07:45) 
çünkü çok komik. toplasan 10 dakika izleyerek birşey anlaşılmıyor kusura bakmayın.
bu arada ben lost'u toplasanız 10dk izledim ve bir daha da izlemedim buyrun? ve çokafedersiniz bok gibi dizi olarak nitelendiriyorum. birileri adaya düşmüş. koş babam koş biri kovalıyor garip garip şeyler oluyor. anlamayıp kapatmıştım. gayette ciddiyim.
sonuçta 10 dakika izleyerek bu kanıya vardım ben lost için.
benzer bir kanıda sizden geliyor yemekteyiz isimli absürt program için.
  • winsome  (21.11.08 22:52:34) 
alışveriş bölümü başka, yemek hazırlama bölümü başka, yemek bölümü başka, puanlama bölümü başka güzel.

bbg tadında olmasının yanısıra yarışma konusunun "yemek" olması programı daha çok izlettiriyor. yemekle ilgili herşey her zaman dikkati çeker. genelde herkes de en iyi yemeği kendisinin yaptığını iddia eder filan. aile içinde olsun, misafirliğe gidince olsun, lokantaya gidince olsun yemekleri hep eleştiririz. şöyle olaydı da böyle olaydı deriz.

bu tip yarışmalarda her zaman olduğu gibi yarışmacı seçimi çok önemli. yani hasan amcayı bulup seçen ve o grubun içine koyan prodüksiyonu tebrik etmek lazım.
  • mea maxima culpa  (21.11.08 23:55:31) 
sagolunuz arkadaslar cevaplariniz icin, yarindan tezi yok ben de izliyorum bu programi :)


  • comptrol  (22.11.08 01:10:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.