[]

yaptım olazak!! hikayesi çıkar mı burdan ?

şimdi arkadaşlar,
elimizde bir panelvan var bunla nasıl bir iş yapabiliriz öğrenciyiz iki arkadaş köfte ekmek ya da ne bileyim o tarz bişey yapsak boğazda biryere çeksek arabamızı nasıl olur getirisi olur mu sizce? hem takılsak hem işimizi yapsak ? ne diyorsunuz bu girişimci hikayemize ? mutlu sonla biter mi ?



 
zabıta var ama iyi koşabiliyorsanız yapın


  • utkugunce12  (14.09.12 22:41:02) 
Olur niye olmasın. Ama başınız zabıtayla, çevredeki diğer seyyar esnafla falan derde girmesin?
Bizim üniversitenin kapısında okuldan bi kaç tip aynı dediğiniz gibi köfte ekmek satmaya başlamışlardı şenlik zamanında, sonra işi ilerlettiler baya yerleştiler oraya, masa falan attılar. Gece 3'e kadar falan takılıyorlar orda, millet birasını falan alıp gidiyor hem yemeğini yiyor hem içkisini içiyor. Ne kadar kazanç getiriyordur bilemem ama yapılabilir bir iş diyelim.

  • buff  (14.09.12 22:43:57) 
arabam var kaçarım basınca gidiyor yürürü iyi fena durumda değil yani :) zabıta da var ama dimi? bak şimdi olmadı işte.. acaba onlara takılmadan olur mu bu iş? bazen görüyoruz kenara çekip satanları onlarda kaçıyorlar mı her zabıta gelince?


  • gündüz m  (14.09.12 22:44:45) 
Oralarda sağlam rant dönüyordur. Muhtemelen birkaç seferden sonra sağlam bir dayak yersiniz. Diğer ihtimalleri bilemiyorum, tecrübeli arkadaşlar cevaplarlar.


  • ahmetcan44  (14.09.12 22:46:00) 
hergün iki round boks maçı garanti diyorsun yani :) arkadaş rızkın varsa 10 dükkan yan yanada olsa kazanırsın derlerdi eskiden paylaşımda kalmamış artık.


  • gündüz m  (14.09.12 22:54:45) 
İki öğrenci arkadaşın işi değil boğazda köfte-ekmek satmak normal şartlar altında. Hani desen ki bi' ara mahallede falan, belki derim ama boğaz yani.

Tabi arkanız genişse, bileğinize de güveniyorsanız olabilir, çok olumsuz konuşmayayım.
  • ahmetcan44  (14.09.12 23:00:20) 
hergün birine randevu versek dövüşmek için bişey olmaz alırım aşağı (poseydon gibi adam olmaması şartıyla hoş bi cinnete bakar oda:p ) eğer dediğiniz gibiyse boğazda kavga gürültüyle oluyorsa(ki bunun mekancıları var onlar uçurur adamı) zor arkadaşlar yahu iş için başımızı belaya sokmaya gerek yok. alternatif mekanlar düşünülebilir ya da başka ürün onlar yemek satsın bende bende.... ımmmm?! ne satıcam başka anasını satiim hikaye önsözde kaldı desene


  • gündüz m  (14.09.12 23:08:12) 
helva yap sat bak ciddiyim kimseyi görmedim ben daha


  • utkugunce12  (15.09.12 00:32:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.