[]

Yedek Subay Sınavı

1,2,3 aralıkta tuzlada sınava gireceğim. aldığım duyumlara göre girişte sakallıları sınava almıyorlarmış. var mıdır doğruluğu ?




 
ben sakallı girmiştim, sorun çıkmamıştı.


  • o ben degilim  (20.11.08 16:58:20) 
o hengamede sakalla girenler de olabiliyo. ama enteresan bir şekilde 10 günlük sakalı olanların içeri sızabildiğini görsem de top sakallıları mutlaka yakalıyorlar ve almıyorlardı.
şahsen ben de gecenin 4'ünde benzinlikte traş olarak girdim. kesinlikle riske girmeye değmez. mutlaka traş olun. binlerce kişi arkaya düşebilirsiniz

  • murdock  (20.11.08 16:59:58) 
Aman diyeyim. 2006 yılında tam önümdeki arkadaşı bir çevirişleri vardı, akıllara zarar. Hem sakalını kestiler, hem de herkesin içinde rezil ettiler.


  • Ersan  (20.11.08 18:03:31) 
öncelikle şunu söyleyim sakalınızı kesin. saç için aynı şey söz konusu değil onu zaten acemiliğe başlarken kesecekler (ki gitmeden kestirin bence 1000 kişiyi traş ettikleri makineyle sizi de traş etmesinler) geceden gitmezseniz o kadar uzun bi kuyruk olcak ki belki o gün size sıra bile gelmeyecek. gece 4 te 5 te orda olabilecek şekilde tedbirinizi alın derim ben eğer öğlene kadar işinizi bitirmek istiyorsanız.


  • rentts  (20.11.08 18:23:31) 
Doğru değil. Yani nizamiyede saç, sakal kontrolü yapılmıyor. Fakat, denetleme olur, kara kuvvetlerinin geleceği tutar, sakalınızı kesmenizi isteyebilirler. Ha öte yandan ben sınava girdiğimde uzun saçlı, sakallı, şortlu, parmak arası terlikli çeşit çeşit adam vardı. Dışarıda bir astsubay gelip, bakkaldan traş bıçağı alın, camide traş olun demişti ve bazıları heyecan yapmış ve traş olmuştu. Ha ne oldu, traş olmayanlara bir şey olmadı.

Ee tabii sonuçta ters bir subaya denk gelebileceğiniz ve en azından laf yiyip moralinizin bozulabileceğini düşünüyorsanız traş olun. Onun dışında, sabah çok çok erken gitmeye gerek yok. 8'i geçirmeyin yeter. Ayrıca içeride kalem silgi falan almak için bir miktar 2-3ytl gibi bozuk para alın yanınıza.
  • sheba and the albino girls  (20.11.08 19:22:09) 
Bu gidişle kesicez herhalde gitmeden.. cevap veren herkese teşekkürler..


  • alembic  (20.11.08 21:15:02) 
Simdi sinavlarin basladigi 1 Aralik tarihinden itibaren asker sayildiginiz icin, askeri mekanlara sakalli girme olayini gectim, asker olarak oraya sakalli giderseniz muhtemelen nizamiyedeki astsubay tarafindan cok agir laflar yiyebilirsiniz. Tuzla'da almamislardi gecen sene Aralik sinavlarinda.


  • polifonik osuruk  (20.11.08 22:27:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.