[]

mide bulantısı

Arkadaşlar son günlerde acayip bir şekilde midem bulanıyor. Doktor sinirsel diyor, anksiyetedenmiş, ama hiçbişey kar etmiyor. Yemek yerken kusmasam da öüğürüyorum ve çok az yiyebiliyorum bulantıdan. Metpamid falan kullandım, mercanköşk iyidir dediler, içtim, ama fazlaca bi etkileri olmadı. Nasıl yapsam, devamlı midem bulanıyor, açım ama yemek yiyemiyorum.




 
anksiyeteden... kendinizi teskin etmeye çalışın. patates püresi, pirinç pilavı gibi midenizi bastıracak gıdaları tercih edin. kahve, çay, kola içmeyin; şeker almamaya bakın. yürüyüşe çıkın, iyi gelecektir. anksiyete sebebiniz ortadan kalkıncaya kadar zorlanabilirsiniz biraz, ama yemek yemeyi ihmal etmeyin.


  • firuz  (12.09.12 16:17:28) 
Dostum son beş altı gündür bende de şiddetli mide bulantısı var hatta bahsettiğin ilaçlarla bulantıyi geçirsem de yolda evde falan öğürmekten psikolojim bozulmuştu. Bana heyecandan, psikolojik birşey dediler. Dün üniversite hastanesine gittim testler yaptırdım kum döküyormuşum. Ilaçlar falan verdiler biraz iyi oldu gibi ama hala aynı.. Bugün gittim acile mide bulantısını önleyici iğne vurdular rahatladım günler sonra gidip yemek yedim inan.


  • taqster  (12.09.12 17:26:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.