[]

neyin nesi bu film?

en az üç sene önce cnbc-e'de izlemiştim. yolculuğa çıkan bi çift var (başta adam tek başına çıkıyo kadın sonradan dahil oluyo da olabilir) ama hedefleri ne hatırlamıyorum. bunlar fransızca konuşan kimseler, ama artık nereye gidiyolarsa orda bi sergiye giriyolar, adam bi resim beğeniyo, almak istiyo onu ama ordaki kadınla aynı dili konuşmadığı için sorun çıkıyo önce kavga falan ediyo. neyse alıyo resmi devam ediyolar yola, bahçesinde büyük mermer heykeller olan bi köşke gelip bahçede çadır kuruyolar. ya da piknik mi yapıyolardı öyle bi şekilde yayılıyolar yani oraya. sonra köşkün sahibi geliyo muhabbet falan ediyolar. gerisini hatırlamıyorum.
ha bi de adam aldığı resim için "bu resim beni anlatıyor. istediğini elde etmeye çok yakın, çabalıyor ama bi türlü ulaşamıyor." falan gibi bi cümle kuruyodu. resimde de büyük sarı bi daire vardı.
bi de adam kadından bıkmış gibiydi diye hatırlıyorum. kadın çok mu konuşuyodu neydi.
yıllardır arıyorum bulamadım ya vardır umarım hatırlayan.

 
al kanka ;

tatt av kvinnen
  • kırmızıgözlüağaçkurbağasıyeşili  (11.09.12 15:18:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.