[]

fransa.da teleon hattı

merhaba.
nasılsınız?

duyuruda arama yaptım. tatmin olmadım. size sormak istiyorum.
fransadayım ve en azından 5 ay daha burada olacağım. hangi hattı kullanabilirim?

orange, sfr, free mobile var bildiğim kadarıyla.

bir kısım arkadaşım orange almış. sınırsız sms ve akşam saatleri dahil sınırsız konuşma 10euro 1o günlük 30 euro 30 günlük şeklinde bi kampanyası var anladığım kadarıyla. çok pahalı geldi. başka kampanyası varsa da görevli başka söylemedi.

free mobile daha ekonomik imiş anladığım kadarıyla. 19,95 euroya sınırsız sms, sınırsız konuşma 3 gb internet var. ama free mobile şubesi yok burada??? st quentin en yvelines.teyim. varsa da ben bulamadım, google.a da baktım.

sfr kullanan bir eleman gördüm. galiba orange daha iyi dedi, ya da ben öyle dediğini sanıyorum.

iyi fransızca ya da ingilizce bilmediğim için zorluk çekiyorum kampanyaları anlamakta. bu konuda bilgisi olan falan var mı?

ps: iphone, galaxy dengi bir telefon buradalarda ucuz mu? çok sorulmuştu buna benzer sorular duyuruda ama ilgilenmediğim için hep transit geçmiştim o soruları.

pps: tikler geç gelebilir.

 
simcik 5 ay icin dusunuyorsan iphone/galaxy ucuza getirmeyi dusunme bosuna fark yok. 2 yil abone olmak sartiyla eline yaklasik 250€ ya gelebiliyor. aksi durumda direk telefon parasini odersin :). hat olarak free en uygunu çunku çikali fazla olmadi. free.fr e bir ugra turkce bolumu vardi sanirim.


  • monsieur turti  (10.09.12 19:19:18) 
ben de lyondayım. öncelikle şunu söylemeliyim ki sakın ha aman bir süre idare edeyim diye türkiyedeki hattını kullanma bana kafayı yedirtti.

sfr ucuz değil. orangeın bir kampanyası var. bütün şubelerinin kapısında aynı afiş var hatta. emin değilim şu an içeriğinden ama en geç yarın yazacağım kampanya neymiş. 29euroya aylık yapılan bir paketti sanırım. burada da hiç free mobile şubesi yok.

benden önce gelen arkadaşlarım hep orange kullanmış en ucuzunun o olduğunu söylediler.
  • kırmızıkaşekaban  (10.09.12 19:37:33) 
free.nin aylık 19,99 luk paketini alacağım. onaylama aşamasına aklıma geldi, bunun taahhüt.ü falan yok değil mi? çünkü kredi kartımı veriyorum ve her ay 19,99 çekilecek. gerçi 5 ay sonra bu kart bom boş olacak ama olsun.

ayrıca bu pakette bana 3gb 3G internet veriyorlar. fakat telefonum 3g.yi desteklemiyor. bilgisayarımda kullanmamın bir yolu var mı bu interneti?
  • dahinnotha  (10.09.12 19:45:31) 
sadece mobile kart yani kontorlu hat alabilirsin lazim oldukça 5€,10€,15€ yuklet telefona. bu da bir alternatif.


  • monsieur turti  (10.09.12 20:30:11 ~ 20:33:20) 
sfr alma kardeş, çok para yiyor kontorlüsü sömürdüler beni


  • Short Skirt/Long Jacket  (10.09.12 23:38:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.