[]

Surface'i bekleyeyim mi?

www.eksiduyuru.com ipad aslında gayet alınır duruyor, 19 eylül'de annem geliyor yurt dışından o gelmeden karar vermem lazım, kafamdaki sorulara ipad'le ilgili ciddi cevaplar buldum ama yine de kararsızım :), surface'i bekleyeyim mi ne zaman çıkar hiç bilmiyorum da 999 $ olan i5'li versiyonunu alırım alırsam. Teşekkürler.




 
@nabrukk yaa işte ipad oyuncak deyince de kızıyorlar baksana adam anlatmış bunları yapıyorum diye de ben de senin gibi düşünüyordum yani de ipad'i yere göğe koyamayanlar var, almışken iyisi olsun her işi yapsın. bekliyorum o zaman hadi bakalım ne zaman gelcek onu de bari :D

not: biraz değil bayaa fanboyvari yazmışsın biraz da abartmışsın da özünde doğru ama :P surface'i de alsam %40 kullanımda yatarken dizi izlicem bi de o var yani :)
  • ekaterina  (10.09.12 02:14:04 ~ 02:15:43) 
şöyle ki; ikisi neredeyse tamamen farklı amaçlara hitap ediyorlar.

bugün the new ipad elime geçti. 5 gündür kargodaydı. gelir gelmez bilgisayara bağladım, açtım ve direkt jailbreak yaptım. ondan sonra zaman kaybetmeden ipad gelmeden önce indirdiğim harika oyunları/uygulamaları/kitapları yükledim ipad'e.

sonra yatağa bir geçtim ve şarjı bitene kadar (9 saat) oyalandım. ipad ile yapacakların bunlar. kitap okur, oyun oynar, bir şeyler çiziktirir, müzik dinler, piyano çalarsın falan. sen ne yapacağına karar ver önce. geçenlerde samsung'un bir tableti geçti elime, ipad'ten sonra yüzüne bakmam açıkçası. allam o retina ekran yok mu, yalayasın geliyor.
  • empati kuramayan psikolog  (10.09.12 02:38:41) 
Oncelikle tablet alacaksin 'gercek bir bilgisayar' degil.

İpad kullanmayip bi de bok atmak cok komik geliyor.
Appstore daki yazilmskalasi rereroror diye konusmakta yine komik. Ucretli&ucretsiz lazim olupta bulunmayan hic bir sey yok.
İpad de ya da iphone da battlefield oynanamayacagini kim soyledi? Bu mu tablet pc de belirleyici u sur. O halde ben batman bile oynuyorum o nolcak.

Adam gibi sirket yazilimi? Kimmis ki onlar? Hangisi appstore da yok?

İpad cikana kadar tablet pc den bi haber olup ondan sonrada tablet uzmani kesilip fanboyluk yapmak komik. Galaxy tablettle kiyaslansa tamamda microsoft ne la.

Dizi film izleriyor,altyazi destekliyor,iappstire da ne ararsan var, kitap,gazete,dergi allah ne verdiyse zten.abonelik dahi sunuyor, muzik ister itunes ile ister appsler ile var, internet baglantisi ister wifi ister 4g istersen ikisi burden,offline ken dahi sikmiyor seni, allah ne verdiyse aciyor, asla elindeyken seni sikmiyor e daha nsin taklami atsin kalkip oynasin mi?

Biraz fanboyvari oldu ama suan the new ipadimin retina display ekrani yalayarak yazdigim icin olcak o kadar.
  • skywalkeremre  (10.09.12 02:52:16) 
Al ipad'i, surface çıkarsa ve hala almak istersen sat surface al. 500$ alet zaten, sattığın zaman %50 değer kaybetse (öhş) 250 dolar zararın olur. 2 yıl içinde satsan günlüğü 35 cent e gelir.

iPad'in en güzel özelliği pil derdi olmayan yarım kiloluk bir alet olması. Gün boyunca ay şarjım biticek mi derdin olmadan her haltı yapabiliyorsun, taşırken de belin kırılmıyor.

750.000+ uygulama var iOS'ta, %0.1'i işe yarar olsa 750 uygulama eder, müzik üretiminden navigasyona herşey için işe yarar bir uygulama bulabiliyorsun.
  • skatheist  (10.09.12 03:11:12) 
ayrıca battlefield 3 oynayamıyor olabilirsin ama modern combat 3, mass effect infiltrator, wild blood gibi grafikleri orgazm yaşatan oyunlar oynayabilirsin.

www.youtube.com (30. saniyede başlıyor)
www.youtube.com (1. dakikadan sonra)

bu ikisi mass effect ve modern combat idi. benim asıl sardığım wild blood. diablo'ya benziyor sanırım. unreal engine kullanılmış yapımında (infinity blade 1 ve 2'de kullanılan engine. o oyunlara da göz atmalısın)

bu oyunun trailerı www.youtube.com

bu da gameplayi www.youtube.com
  • empati kuramayan psikolog  (10.09.12 03:14:13) 
ayrıca bu oyunların çoğunu online da oynayabiliyorsun. ister ortak wifi ağındakiler ile ister dünyadaki herkes ile.

bu denilen hiçbir şey etkilemediyse seni, bir mağazaya gidip ipad3'ün ekranına bak. sonra o ekrana bakıp mastürbasyon yap. ya abartıyor gibi gözükebilirim ama kesinlikle abartmıyorum. jilet lan bildiğin jilet. ikiye ayrılan klavyesini yediğim benim.
  • empati kuramayan psikolog  (10.09.12 03:17:10) 
Su an tr fiyatlari ile usa arasinda cok fark yok. Yani getirtmeye degecek bi fark yok bilgin olsun gecen hafta darty den 16 gb wifi + kilif + arti bir yil garanti toplam 1500 e geldi


  • skywalkeremre  (10.09.12 03:18:35) 
@skywalkeremre amerikayla uğraşmicam ya arabistandan direk orda 2400 riyal yani 1200 tl 16 gb wifi olan, 9 gün sonra gelecek zaten annem de.


  • ekaterina  (10.09.12 03:22:44 ~ 03:23:11) 
benimki de arabistan'dan geldi. halamdan istemiştim 1 hafta önce. o da almış. panda diye bir yer varmış, orada kampanyaya girmiş 32 gb alacaktı ama kalmamış 16 gb aldı, 800 liraya. 2000 riyaldi sanırım.


  • empati kuramayan psikolog  (10.09.12 03:34:10) 
@empati hadi ya söyleyeyim pandaya baksınlar o zaman, jarirbookstore dan bakıyorum ben de o da ağustos fiyatları düşmüş olabilir.


  • ekaterina  (10.09.12 03:37:38) 
bakınırsa oldukça ucuza kapatabilir. ben iphone ve ipod'u da arabistan'dan aldım. iphone'u mobily'den almıştım. panda'da kalmıştır umarım ama kaldığını zannetmiyorum. şu an pek bilgi veremem ama yarın arayıp birkaç yerin ismini alabilirim. istersen yarın bildiririm sana.


  • empati kuramayan psikolog  (10.09.12 04:01:57) 
@empati olur aslinda gerci babam 25 senedir orda buyuk ihtimalle bilinecek her yeri biliyordur ama yenilikten zarar gelmez :) belki de bilmiyordur eheh


  • ekaterina  (10.09.12 05:23:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.