[]

Brezilya Fönü

Saclarim cok dalgali,kabarik hatta ve hatta merinos koyunlari gibi desem yeridir.Dustan sonra daha kabarik bir hal aliyor.Bu yuzden genelde fonlu dolasiyorum ve yillardir uzun modeller kullaniyorum.Su aralar degisiklik yapmak istiyorum kestirirsem bonus bir sekilde dolasmam olasi.Rahatligi acisindan brezilya fonu yaptirip kestireyim mi diye dusundum ama bazi endiselerim var.

Aranizda brezilya fonu yaptiran var mi daha once?Yapilinca her sabah kuaforden cikmis gibi olma durumu dogru mu?Ha bir de cok saglikli degilmis,oyle diyorlar.Napayim da ben bu saclari yola getireyim?


 
benim kuzenim brezilya fönü değil ama keratin yaptırdı, saçları çok kabarıktı. şimdi banyodan çıkıp makineyle kurutuyor fönlü gibi oluyor, çok memnun. 2 haftadır kullanıyor, 4 ay duruyormuş bu.
brezilya fönü zararlı ama keratin yaptırmak zararlı değil ve saçlar için daha iyiymiş.

  • carline  (09.09.12 21:06:52) 
ben ben, aradığın kan benim :) eheh brezilya fönü değil ama ben de keratin yaptıranlardanım ohh banyo sonrası kurutuyorsun dümdüz elektriksiz nefis bir saç, yıpranıyordur belki biraz o konudan emin değilim ben bir şey anlamadım ama her gün fön çektirmekten veya düzleştirmekten daha fazla zararlı değil, kesinlikle tavsiye ederim. bu arada göztepe sayanora kuaförde yaptırdım ben çok memnun kaldım yani tavsiye ederim.


  • ekaterina  (09.09.12 21:14:34) 
nickinden belli zaten de neden dert ediyosun ki?


  • even i say faith no more  (09.09.12 21:40:57) 
@even,nickim fransizca cilek anlamina geliyor yalniz :)

Keratin yaptirmam daha olasi bu durumda :)
  • fraise  (09.09.12 21:43:13 ~ 21:46:54) 
frisé diye görmüşüm ne var (:


  • even i say faith no more  (09.09.12 22:32:32 ~ 22:32:49) 
sanirim saclarimizin turu (mu desem artik cinsi mi denir her neyse) ayni, ben bu keratinin denen mereti yaptirdim uzun ve kivircik sacliyim yalniz oyle soylenildigi gibi dumduz falan olmuyor tabi bunda benim sac diye kafamda biten, uzayan seylerin sac normalitesi ile yakindan uzaktan akraba olmamasi ile alakali sanirim, yalniz saclariniz kuru ise(kabarik olmasindan mutevellit sanirim sizinkilerde kuru) o kabariklik gidiyor eger gercekten profesyonel bir kuafore giderseniz belki pirasalasabilirler bile benimkiler artik iri dalgali ve saclarim kuru degil, duz olmasalar bile kabariklik sorunu hallolur.


  • habirenickiniunutansahis  (10.09.12 07:44:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.