[]

ikircikli mikircikli bir soru.

diyelim size hediye edilmiş bir nesne var. söz gelimi, örneğin, mesela, atıyorum angry birds kuşlarını çok seviyorsunuz ve size de angry birds kuşlarının kocaman sevimli peluş oyuncakları hediye edilmiş. ve daha sonra bu hediyeyi veren kişinin/kişilerin katışıksız bir orospu çocuğu/orospu çocukları olduğunun farkına acı ile varıyorsunuz. bu durum oyuncağa karşı olan tutumunuzu nasıl etkiler? "lan ne güzel işte köşede dursun hehe" mi dersiniz, yoksa bıçaklayıp yakar mısınız?

bu soruyu sormama vesile olan olayda katalizör görevi gören orospu çocuğu/çocukları öyle eski sevgili falan değil. ama cevap verirken empati kurabilmeniz açısından öyle de düşünebilirsiniz tabii.

edit: pahalı bir şey değil. ama sevdiğim ve sahip olmak istediğim bir şeydi. elemanlarla öyle hatırlanacak yadedilecek bir durumum da yok ki...

 
çok değerli bir şey değilse atarım, görmek istemem/sevdiğim birine hediye ederim. maddi değeri olup çok sevdiğim bir şey değilse satar parasını eğlenceye ayırırım. çok seviyorsam elimde tutarım.


  • yakuza123  (04.09.12 00:18:37) 
hocu ben saklarım, iyi kötü her hediyeyi saklarım, anıdır sonuçta durur bi köşede arada bakar gülümsersin, hediye sadece bi kişiyi anımsatmaz, o günleri anımsatır bana.


  • naw man fuck that  (04.09.12 00:19:36) 
hediyeyle o duygusal bağı kopartıyorum, ona sadece obje gözüyle bakıyorum. dolayısıyla o hınç kısmı gidiyor.


  • roket adam  (04.09.12 00:21:08) 
ilk önce gözümün önünden kaldırıyorum sinirim geçince de eskisi gibi kullanıyorum

sevdiğin bir şeyi başkaları için neden kaybedeceksin ki dursun kenarda
  • acckr  (04.09.12 00:25:53) 
bana da sponge bob.lusundan geldiydi atmadım kullanıyorum.zamanla alışıyor insanoğluyuz işte..


  • chemnil  (04.09.12 00:27:26) 
kimden gelmiş olursa olsun, hediye aldığım şey bok olsa bile hatta,.. atmam.


  • jack of hearts  (04.09.12 00:29:50) 
hediye şahsıma geçtiği anda benim malım olmuştur. çatır çatır kullanırım.


  • kayranin kedisi  (04.09.12 00:33:37) 
ben de olsam saklardım :) amann 3 günlük dünya , ne koparsan kar ;)


  • isaret  (04.09.12 00:34:31) 
bıçaklayıp yakmak da bayaa iyiymiş. :))) gece gece sen beni güldürdün Allah'da seni güldürsün.


  • kakao  (04.09.12 00:37:22) 
ben olsam atardım hemde hemen gözümün görmesi sinirimi bozar. o o.ç gelir aklıma.
ama mesela sevgilim olacak adam eski kız arkadaşının aldığı casio marka saati takıyordu. bende naptım camdan attım. böylece sorun kalmadı:) kısaca atarım atmayanınkini de atarım hatta.
edit: ben çok lanet bir kişiliğim herhalde sorunlu falanım. bir tek ben saklamam atarım demişim. ilginç geldi anormal miyim şimdi ben?
  • strangerinhere  (04.09.12 02:08:22 ~ 02:11:11) 
elemanlarla öyle hatırlanacak yadedilecek bir durum yok belki ama onlara kızdığın an mesela odaya gelip direkt o eşyayı görüyor gözün. sonrası işte bıçaklayıp yakıyormuşsun, ben de parçalayıp camdan atıyordum. sonra da pişman olup kendimi mal gibi hissediyordum yazık be seviyordum ben bunu diyordum.

bir kere aileden birine kızıp aldığı şeyi parçaladım, barışınca parçaladığımı fark etti ve olaylar olaylar... böylelikle kurtuldum bu saçmalıktan. zaten kasıtlı da olmuyor yani diyorum ya o an gözüne batıveriyor ve girişiyorsun. saçma yani yapma düşünme öyle.
  • cominghomeagain  (04.09.12 03:02:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.