[]

Anneye Telefon almaca - iphone 4s - samsung galaxy s3.

annemin telefonu kendisinin teknoloci kapasitesini kaldırmadığından bir telefon alalım dedik babamla. Şöyle şeyler yapılacak bu telefonla;

-fotoğraf çekilecek ( hangisinin kamerası daha iyidir ki? )
-her türlü banka uygulamasıyla haşır neşir olunacak
-internete girebilsin :D
-işte bilimum whatsapp dı, msn di mesajlaşma uygulamalarını kaldırsın tamam
-farmville oynatması lazım bi de bu mühim :)

şimdi iki telefonda bu olayların hepsini yapar biliyorum, büyük ekranından dolayı s3 mü alsak dedik ama gene de bir sorayım dedim. Napalım? (neticede root falan yapmicaz yani telefona, nasıl geldiyse öyle kullanılacak)

not: Allaşkına fanboyluk yapmayın, sözlüğü okudum sayfalarca bir şey anlamadım zaten. şu da böyle bu da böyle diye cevap verin, samsung suya götürür susuz getirir gibi cevaplar istemiyorum, ispiklerim sizi :D

 
ikisi de aynı tarz ama ben olsam samsung s3 i tercih ederdim, çünkü 4 s den daha karışık
sonuç olarak iphone 4S alsın klas türklerin arasına katılsın bence ;) hem sade takılmış olur

  • opeth  (31.08.12 01:44:43) 
beklesin biraz daha 5 geliyor


  • skywalkeremre  (31.08.12 02:02:43) 
bir s3 kullanıcısı olarak ios'un kullanım açısından oldukça basit olduğunu söyleyebilirim. (sonuçta 50 yaş üzeri biri için alınacağını varsayıyorum, kullanım kolaylığı önemli.

ama s3 ve android de çok karmaşık sayılmaz. samsung'un kendi android arayüzüne alışmak o kadar da zor değil.

sonuç olarak büyük ekran olsun rahat rahat kullansın diyorsan s3, iphone'un ekranı ideal, ufak oluşu sorun olmaz, kullanımı maksimal düzeyde basit olsun, annem fazla uğraşmadan diyorsan iphone 4s.
  • windows kullanan mac hayrani  (31.08.12 02:05:04) 
ya uygulama konusunda ios'un android'den güçlü olduğunu kabul etmek gerek. hangi bankaların uygulamalarını kullanacak? appstore ve google play store'dan bakın. android'de belki yoktur hanımefendinin bankasının uygulaması. keza farmville de.
s3'ün ekranı büyük falan ama ios da kullanımı kolay bi işletim sistemi zaten, birkaç parmak darbesiyle her şey yapılıyor. android biraz daha orta-üst kullanıcıya hitap eden, onları sevindiren nitelikte. ayrıca bana kalırsa s3'ün tasarımı iğrenç, dış görünüşü en güzel telefonlar iphone 4s/htc one x/galaxy nexus bence.

  • hjarteblod  (31.08.12 02:16:58) 
şu aşamada iphone alınmaz. 5 çıkmak üzere onu bekleyin.
s3 kısmına ise takılmıyorum bile.

  • ozdek  (31.08.12 07:59:53) 
Yalnız Farmville appstore'un türkiye mağazasında yok. İndirilmiyor.


  • himmet dayi  (31.08.12 08:48:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.