[]

Desem mi ki?

Merhaba Duyuru,

Biraz önce bi üniversitenin yüksek lisans sınavından çıktım (güzel sanatlar olduğu için yetenek sınavı adı altında dandirik bi sınav yapıyorlar)

lakin bu sınav ve mülakattaki jüri, şansıma (o nasıl şanssa artık!) lisans döneminde nefret ettiğim 2 hoca ve aramız limoni olan bi hoca olmasın mı! Tabi sınav ve mülakat esnasında da tıpkı lisanstaki gibi yüzüme gülerek beni yerin dibine soktular. İşin trajik tarafı bazı durumlarda kendimi konuşarak ifade etme zorluğu yaşıyorum. Hatta resmen şöyle oluyorum;

www.youtube.com

Şimdi ben demek istediklerimi, söyleyemediklerimi facebook ortamında söyleyerek kendilerine iletme niyetindeyim. Gidip yüzlerine söylemek isterim ama dediğim gibi, gece yüzüne ışık tutulmuş tavşan gibi kalıyorum.
Soruma gelirsem; şimdi bu demek istediklerimi hemen sınav sonrası mı ileteyim, yoksa sonuçlar açıklanınca mı, yoksa her zamanki gibi içime atıp, orda beslemeye devam mı edeyim?

 
yüksek lisansta sürekli sunumların olacak ve elbette sevmediğin ve seni yerin dibine sokmaya niyetli adamlar olacak. o yüzden belki de hiç girmemen daha iyi.

bu durumu en azından iş yaşamında aşmalısın, yoksa küçük bir çalışan olmaktan ileriye gidemezsin.
  • hosein  (24.08.12 12:36:35) 
@hosein; aslında gerçeği söylemek gerekirse, akadademik kariyer gibi bi hedefim yok, sadece okulun güzel imkanlarından biraz faydalanarak, portfolyomu güçlendirme niyetindeyim...ve haklısın, her yer de karşıma çıkacak bu durum, lakin bu durumu nasıl aşacağım hakkında da hiç bir fikrim yok ne yazık ki :S


  • spider03  (24.08.12 12:52:17) 
sonuçlar açıklandıktan sonra neyi değiştirebileceğini sanıyorsun? facebooktan da olmaz. derin nefes al, adamları ara ya da git yüz yüze görüş tekrar..


  • bilmemkacincinick  (24.08.12 13:37:48) 
facebook değilde mail atsan daha iyi olur bence.


  • dragon1653  (24.08.12 13:43:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.