[]

dizi önerisi

ya şu aralar boş vakitlerimin bir kısmını dizi izleyerek geçireyim diyorum ama birkaç arkadaşımın fikir almak için kapılarını çaldığımda daha nasıl bir dizi aradığımı anlamadan direk hastası oldukları diziyi önerme yolunu seçtiler. pek içime sinmedi açıkçası. o yüzden bir de size danışayım dedim. sonuçta ucuz fanboyluğa gerek yok.

şöyle çok uzun olmayan (2-3 hadi en fazla 4 sezon), böyle her bölüm ayrı bir olayı çözmeyen (arka sokaklar gibi), gizem ve gerilimin ön planda olduğu ve sürükleyici bir dizi arıyorum. ''tam bu dediğin gibi değil ama şöyle bi dizi var. beklentilerini fazlasıyla karşılar, mutlaka izle pişman olmazsın'' dediğiniz bir dizi de olabilir

not: öneride bulunurken baya rahat olabilirsiniz. zira supernatural'ın birkaç sezonu dışında hiç bir yabancı diziyi izlemedim. ''hadi lan bunu da mı izlemedin?'' demeyin, evet onu da.

 
şöyle bir dizi var;

-40 dk
-4 sezonu geri de bırakmış , 5. sezona başlamış
-her bölüm ayrı bir olayı çözen
-gizemin ön planda olduğu
-sürekleyici
-mutlaka izle pişman olmazsın dediğim
-polisiye türünde bir dizi var.

(bkz: the mentalist)
  • solskjaer  (22.08.12 19:37:10 ~ 19:37:41) 
breaking bad i izlemeden ölme !


  • empty blank  (22.08.12 19:39:26) 
dostum aradığın dizi game of thrones.


  • iscanthere  (22.08.12 19:55:13) 
- 2 sezonda bitti, her sezon 13 bölüm, bölüm başı 40dk
- her bölüm ayrı bir olay çözmeyen
- gizem ön planda
- çok sürükleyici
- finali gördüğüm en etkileyici finallerden biri
- kısaca "tam aradığın gibi"

(bkz: the killing)
  • leadri  (22.08.12 20:00:19) 
tabii ki (bkz: suits) ve (bkz: boardwalk empire)


  • noluyo yaa  (22.08.12 20:01:07) 
aradığınız şey: sherlock.

her bölüm yeni bir dava çözüyor ama ne çözmek. şimdilik iki sezon yayınladı, birbuçuk saatlik bölümler, toplam 6 bölüm. tadı damağımızda kaldı.


ha bir de dexter kraldır, aslandır, kaplandır.
  • bipolar  (22.08.12 20:55:02) 
Fringe şiddetle tavsiye edilir. Belirttiğin beklentilerin çoğunu karşılıyor.


  • whisper of darkness  (22.08.12 20:57:24) 
fringe belirttiğin beklentilerin hiçbirini karşılamıyor pişman olursun benden uyarması.


  • leadri  (22.08.12 21:49:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.