[]

Bu ne ya böyle?

www.hizliresim.com

Ya başlıycam satacam arabayı ha şimdi. Ne biçim servis bu ya?
Bu ne ya? Geçen araba bi su kaynattı bi gösteriyim servise dedim bu ne biçim iştir arkadaş, yeni araba alıyım hatta motorsiklet alıyım bu servis parası daha iyi. Yaw bu parçaları daha ucuza değiştiren yaptıran yer varmı?
dipnot: Araba broadwaydir, 1.4i (RNİ) dir, temizdir. 11.000 ytl hocam. Evet.

 
km teli icin lutfen (bkz: kilometre teli). yani takilmasa da olur muymus bilemedim. ama satamaya kalktiginda bunu da belirtirsin en azindan, bak bunu bunu degistirdim ben diye. bir de km'si azmis aslinda.

10'a olma mi? :)
  • fdegir  (10.11.08 18:15:30) 
Yaw servis uyduruyor. Adamlar abartıyor, radyatör ok, değişir belki fiyatı yazıyor ama ne su pompası ne trigel kayışı? Ben trigel kayışını değiştireli 1 sene olmadı bunlar 6 senede 1 değiştirilen ve yeni değiştirdiğim şeyi tekrardan bana ödetiyolar. İşmi bu allansen?


  • onyetele  (10.11.08 18:20:04) 
servisler genelde once masrafi kagida döker, musteri onay verirse yaparlar. ya siz onay verdiniz ya da adamlar sallamis.


  • trimpot  (10.11.08 19:36:06) 
@trimpot: Yok ya ne onayı hacı. Adama gittim yalnızca radyatör değişir bide fitez 2 ye geçerken güzel geçmiyo, rahat geçmiyo neyse, Adam bu fiyatı çıkardı bana. Başlarım böyle sallamaya, yavaş sallasın saçı başı dağılır! Manyak mı bu adamlar ya? Mercedesmi bu ya?
Bende sana soruyorum, tıpkı resimde gördüğün gibi, sen olsan bu parayı ödermisin?

  • onyetele  (10.11.08 19:44:37) 
yetkili servis miydi götürdüğünüz servis?


  • teritori  (10.11.08 20:14:46) 
yedek parca tutari kadar iscilik almis bunlar zaten. pes yani. ben olsam vermem tabii. sökün ulan hepsini derim.

ayrica tahmin ediyorum ki yetkili servis degildir bu.
  • trimpot  (10.11.08 20:36:04) 
@teritori: Evet canım yetkili servis, Yetkili Reno servisi.
@trimpot: Yok, yetkili bir servis bu. Bildiğin reno servisi. Zaten bişi taktırmadım, takılacak parçaları zart zurt işte bu çıktı hesap. Bu fiyata bişi yaptırılırmı ya. Manyakmıyım parayı sokaktanmı buluyorum. kdv si 160 ytl nerdeyse.
330 ytl sırf işçilik. Nasıl bi işçilikse, 1 işçinin aylık maaşını ben ödüyorum nerdeyse. Adam 1 ayı benim üstümden çıkartıcak iyimi? Ben bide diyordumki Reno araba olsun yedek parça olsun işçilik olsun her zaman ucuzdur diye. Bana kapak olsun bi daha reno marka araba alırsam. Tövbe !!!
  • onyetele  (10.11.08 20:46:32) 
abi gotursene sanayiye neyim. yaptirirsin orada adam gibi. arabanin garantisi yok bi seyi yok. cillop gibi de yaparlar.


  • osuruklu  (10.11.08 21:12:24) 
@osuruklu: Zaten öyle yapacam, bu listeyide götürüp orda bakalım ne çıkcak. Yaw listenin yarısı atmasyon ya. Trigel kayışı fln alan ya uyduruyolar ne diyorum sana. Varmı senin tanıdığın sanayide? Kim var?


  • onyetele  (10.11.08 21:16:22) 
Triger 60binde değiştiriliyor yanılmıyorsam (bazı araçlarda +-10bin farkedebilir) 60bine yakın olduğu için değiştirmek istiyor olabilirler.
yaptırma bence, git levent yada maslak sanayiye yaptır iyi bir ustaya, hatta kimseyi tanımıyorsan bir usta ayarlarız. satarken/alırken servis bakımlı araç iyidir hoştur ama genellikle daha yüksek model araçlarda aranır servis bakımı vs.

  • vincenzo  (10.11.08 21:22:55) 
@vincenzo: Yaw değiştireli 1 sene bile olmadı değiştirdik trigel kayışını. (hatta yine servisin biri abi sana biraz indirimle 400 ytl yaparız dedide, ben gittim 70 ytl ye işçilikle çeliktepenin oralarda yaptırdım. Şimdi adamlar, su kaynattığından, o suyun damladığı yeri değiştirmeye çalışıyolar. Yok trigelin o kısmı sökülünce trigelde değişmesi lazım fln, bin türlü masal anlatıyo bana illada değiştirmek için. Kim var bildiğin usta bu parçaları fln toparlayacağımız?
Vitese bakıcak, radyatör değişcek(ok onda tamam değişcek) O fan motoruna fln baksa, bide bu km teli mi nedir o değişcek. Bu yani

  • onyetele  (10.11.08 21:36:38) 
benim arkadaşım var bir tane renocu o da (yetkili serviste de çalıştı,özel servistede işi bilen birisi) o bi güzellik yapar herhalde, en azından bir fiyat ve fikir almış oluruz.
bu yazdıklarını not edeceğim, yarın ona bir sorayım istersen. msn adresim de bu: korayimbenkoray[ a t ]hotmail.com

  • vincenzo  (10.11.08 22:06:17) 
@vincenzo: Tamam abi. Olmadı listeyide gösterirsin böyle böyle dersin. Haber bekliyorum. Çok saol ilgilendiğin için.


  • onyetele  (10.11.08 22:14:29) 
triger'in degisimi yanlis bilmiyorsam aracin cinsine gore farklilik gosteriyor. degistirin dediler diye degistirmeyin, bir bilene sorun derim.


  • entrapmen  (10.11.08 22:47:30) 
ibnelikten başka bir şey değil. trigger kayışı su pompasını da çeviriyor. değiştireceği tek şey belki de su pompasıydı. tabi değiştirebilmek için trigger falan söküldü. tabi ibne servisler sökmüşken yenisini takalım mantığıyla hepsini kitledi. bana da yaptılar tam tersini. trigger değiştirmeye gittim, sökmüşken su pompasını da değiştirelim, bozulursa bi daha trigger sökmemiz lazım diyip değiştirdiler. yok yere pompaladılar bana da. yetkili servislerin hepsi ipne. güvenebileceğim servis olsa direk sanayiye götürürüm.

kilometre teli oha dercesine fantastikmiş bu arada.
  • kibritsuyu  (11.11.08 09:54:31) 
su pompasını da kitlemişler akılları sıra. 35 lira o zımbırtı reno flash için.


  • s e ff a f  (11.11.08 12:15:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.