[]

bu ne la?? çıplak gösterme muskası

www.facebook.com

üryan ya rabbi. dalga geçmek için mi yazmışlar bunu? kim yazmış? var mı bilen eden?


 
onlar da bildiğin "akit" yaşıyorlar.
şaka maka pis atayislerin işi mi acaba diye düşündüm. cidden bu kadar aptalca bi şey, din adına gerçekten yazılmış olabilir mi?

  • dahinnotha  (13.08.12 00:45:28) 
komik olduğunu zanneden ateistlerin eğlence anlayışı bu işte. bu. küfrü dahi hak etmeyen kendisini zeki zannedip etraftaki sahte müslümanların üzerinden tespit sıçan, islamiyeti öcü zannedip inançsızlığa inanan, kuran-ı ve varoloş nedenini sorgulayıp anlamak isteyemeyecek kadar zavallı.
ergenlik dönemlerime kadar ben de ateisttim ama böyle zırvalamıyordum. inanmıyor olsam da saygı duyuyordum islamiyete. ben ateistlere de saygı duyuyorum duymak zorundayım ama bu zavallıca. eheheheh bi sikim yaptım bakıııın tribinde.
mahşer günü geldiğinde umarım pişman olmaz.
  • olaguer  (13.08.12 00:49:52) 
olaguer +1 dini insanlara kötü göstermeye çalışan çok var.


  • ifıdieyoung  (13.08.12 00:52:03) 
ortaokuldayken ben de inanırdım ve yazın kuran kursuna giderken bi arkadaşımda her derde deva olacak nitelikte dualar bulunduran bi ilmihal görmüştüm, fotokopisini çektirmiştim hala duruyor hatta. o kimsenin dalga geçmek amacıyla yazdığı bir şey değildi. belki bi cemaatin yayınıydı. hatırlıyorum bazı "tarifleri". bişey bişey için... horoz ödü, safra, başka iç organları, gece yarısı, sabah vakti falan filanlı bi şey yapın diyordu. o sebeple bu çok da "abartmışlar ya bu kadar da olmaz" diyemedim.

bunun yanında haklısınız, kötü göstermeye ve yalan yanlış şeyler yazarak prim yapmaya çalışan çok.
  • dahinnotha  (13.08.12 01:03:29) 
Sözlükte islamiyete maledilmeye çalışılan birçok abukluktan sadece biri bu. Adam kaynak göstermeden sadece bir fotoğrafla koskoca bir dinle dalga geçmeyi kendine eğlence görüyor. Yahu mecusi* bile olsa karşındaki, ateşe inanmasan da saygı duymalısın be arkadaşım. İnançsız da olsan inananlara bu hışmın nedir diye sorasım gelse de boşuna nefes tükettiğimin farkındayım. Bir dine bir inanışa kin kusmak için o dinin "meczup" olarak adlandıracağı kişilerin edimlerinden söylemlerinden yola çıkıp milyarı aşan insanın inandığı değere küfretmek seni ne kadar rahatlatıyor? Hani Cem Yılmaz gösterisinde diyor ya: "istersen krem peynire tap bana ne?" diye...Aynen öyle, krem peynire bile tapsan "ahahah, ben onu kahvaltımda ekmeğimin üstüne sürüyorum ya la?" diyerek dalga geçince eline ne geçiyor gerçekten çok merak ediyorum.
Bırakın insanlar inansın, sen inanmıyorsan bunu kendi kanıtlarınla belirt, başkalarının inancına hakaret ederek değil. ÖZellikle sosyal medya tüy dikti bu işe resmen. Biri bir kuyuya taş atıyor, onun gibi binlercesi zekice(!) esprilerle o taşı konuşuyor. Bu olay da onlardan sadece bir tanesi. Günümüz printer teknolojisiyle ve küçük bir foto-filtre olayıyla bunun gibi milyonlarca dua yazabilirsin, ama @olaguer'in de belirttiği gibi karşılığını umarın kötü bulmazsın ne diyeyim daha...

  • trawmatolog  (13.08.12 01:11:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.