[]

Geceleri Daha Üretken Olmak ve Hayattan Daha Çok Tad Almak

Selamlar.

Benim gündüzleri hiç bir şey yapasım gelmiyor ama hava karardıktan sonra birden bire her şeyden daha fazla tad almaya başlıyorum. Mesela gündüz kitap okurken sıkılıyorum ama gece hayvan gibi okurum. Dizi/film izlemek aynı şekilde, gündüz izleyemiyorum, sıkılıyorum. Bir şey yazacak olsam, ders çalışacak olsam veya kendimi vermem gereken bir aktiviteyle uğraşacak olsam da hava kararınca daha rahat veriyorum kendimi, beynim daha iyi çalışıyor. Gün ışığında sıkılıyorum, bunalıyorum, kafa basmıyor.

uyku sorunum falan da yok. yatsam şimdi mışıl mışıl uyurum mesela ama bu havamı çöpe atmak istemiyorum, bir şeyler okuyasım, bir şeyler öğrenesim, bir şeylerle uğraşasım falan var.

I AM BATMAN diyesim var lan. Tek ben mi böyleyim? Nedir benim olayım?

 
ben de öyleyim, güneş batmadıkça dersin başına oturmam. akademik başarımı kütüphanenin bodrum katının güneş ışığı almamasına borçluyum.


  • kayranin kedisi  (09.08.12 01:56:27) 
bir ara gazetelere çıkmıştı zeki ve yaratıcı insanlar gece çalışıp geç yatıyor diye. ama bizim nesilde var sıkıntı ya iyi alıştık böyle. normal hayata uyum sağlayamıyorum şimdi.


  • r_u_h  (09.08.12 02:16:01) 
aynısıyım ama bu işin olayı nedir anlayamıyorum. akademik hayatım bitecek lan dersleri sınavları akşam saatlerine almazlarsa.


  • blodeuwedd  (09.08.12 02:19:25) 
gündüzleri tek başına uğraşılan meşgalelerde hep bir hayatı ıskalama hissiyatı oluyor. dışarıda bir hayat var insanlar bir yerlerden bir yerlere gidiyor, sosyalleşiyor bense kendi başıma bir şeyler yapmaya çalışıyorum, sosyal hayata dahil olamıyorum hissiyatı içten içe. gece oluyor, insanlar evlerine dönüyor, dükkanlar kapanıyor, ışıklar sönüyor, dışarıda hayat duruyor ve bu his otomatikman geçiyor. artık kendi kendime bir şeyler yapmak o kadar da anormal değil gibi geliyor. benim tespitim bu şekilde. sana uyar mı bilmem.


  • juninho77  (09.08.12 02:20:00) 
gündüz vassaf-cehenneme övgü kitabı soruna çok güzel cevap veriyo uzun uzun


  • dr.ramiz  (09.08.12 02:37:37) 
erken kalmak gibi bir zorunluluğun yoksa ya da geç kalkmak gibi bir lükse sahipsen, gece takılmak en iyisidir.
huzur verir bana da geceler.
sessiz, sakin.
  • pangea  (09.08.12 03:13:26) 
aynı kafadayım ben de, gece 12-4 arası yaratıcılığımın doruklarına ulaşıyorum. ama iş hayatında çok ciddi sıkıntı yaratıyor.


  • roket adam  (09.08.12 09:26:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.