[]

En iyi mizah dergisi hangisi neden?

Soru başlıkta




 
bunun en iyisi ve nedeni olur mu ? alırsın okursun , çizgileri , mizahı ele alışı , eleştirileri vs hangisi hoşuna gidiyorsa en iyisi odur.

en iyi yemek hangisi ve neden ? sorusu gibi saçma bir soru olmuş.
  • muslimovic  (08.08.12 14:59:45) 
Benim zaten okudugum takip ettiğim bir dergi var.İnsanların en çok hoşuna giden dergiyi merak ediyorum


  • keegan  (08.08.12 15:04:15) 
"Uykusuz" bence.git bakkala ilk sayfaya bak.gülmezsen koy yerine,eğer gülersen dua et bana :)

1)uykusuz

2)penguen

3)gırgır
  • Belchior-Cesario  (08.08.12 15:05:27) 
uykusuz acik ara onde digerlerinden.


  • nawres  (08.08.12 15:17:35) 
uykusuz ve penguen. ikisinin de sevdiğim ve sevmediğim bölümleri var, param varsa mutlaka alırım ikisini de("4 lira para mı" demeyin, mermer yediğim günler oldu).
eskiden, tek oldukları zaman süperdi; haftalık penguen, aylık lombak ve kemik.

  • late viper  (08.08.12 15:30:00 ~ 15:31:11) 
yaşına göre değişir. ama her türlü uykusuz açık ara. sadece ergen falansanız veya ergenden de küçükseniz leman penguen daha komik gelebilir. her hafta eve uykusuz ve penguen giriyor. 11 yaşındaki kızım pengueni daha çok beğeniyor. oysa ben sadece serkan yılmaz,lombak, kaan sezyum için alıyorum.


  • ground  (08.08.12 15:41:23) 
uykusuz. umut sarıkaya, cihan ceylan, uğur gürsoy, yiğit özgür, emrah ablak yüzünden.

diğerleri maalesef yukarıdaki sevilen çizerlerin başını çektiği, tespit eksenli mizahtan çok uzak dinozor çizerlerle dolu. leman yine bir derece ama penguen bence içler acısı.
  • geldiler  (08.08.12 19:33:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.