[]

Korkunçlu Hikaye

İncisözlükteki korkunç hikayeyi okudunuz mu?
ccc.incisozluk.cc

Açıkçası ben okumaktayım aklıma geldikçe de bi tarafım atıyor. Bazı yaşanmışlıklar da var çünkü.

Bir de bu tarz şeylere inancınız nedir? Dinden bahsetmiyorum din bambaşka bi mevzu.

 
ben 3 sayfaya kadar okumuştum. tabi sadece yazarın yazdıklarıyla.

başta hoşuma gitti, elamanın hayal gücü iyiymiş dedim.

ama sonra bi iki entry cıvıttığını gördüm, olayı baglayamadı. uzattıkça uzadı. zaman kaybı oldu. ilk 3 4 sayda iyidir. gerisi boş. belki de yazmamıştır ondan sonra orasını da bilemem.

soruna cevap olarak, inanmadığım için rahat okudum. inansam okumam zaten, kendine eziyet :)

kısaca külli yalan, safsata. insanın doğasında böyle bir talep varsa demek ki, birileri uydurmuş, benimsenmiş.
  • nezaretten taharet  (08.08.12 03:44:20) 
sana tekrar söylüyorum Watson, eğer imkansızı elersen geriye kalan her ne kadar mümkün gözükmese de gerçeğin ta kendisi olacaktır.


  • freebird5406_2  (08.08.12 03:51:22) 
biri özet geçse. biraz okuyayim dedim ama çok sıkıcı...


  • ermanen  (08.08.12 03:58:46 ~ 03:58:54) 
5-6 entry okudum sıkıcı geldi braktım


  • yarey  (08.08.12 04:05:09) 
inancım var.
dine değil, ruhani varlıklara inancım var. dediğin gibi, bambaşka bir şey ruhani varlıklar, ezoterizm, okultizm, büyü vs.

3.sayfaya kadar okudum ben de şimdi. yan odanın ışığı açıktı, arada bi tüylerim dikelse de korkmadım ya da hoş bi korkuydu lakin şimdi tamamen karanlıktayım, devam etmedim. merak ettiriyor ama çok sürükleyici değil. açıkçası türk korku filmi senaryosu gibi olmuş, dabbe gibi olmuş.
  • dahinnotha  (08.08.12 05:15:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.