[]

Yurtdışı kariyer

halo galya.

arkadaşlar elek elek mühendisiyim ve ankarada malum savunma sanayi şirketlerin birinde çalışıyorum. maaş ankara koşullarına göre iyi.

Fakat ben yurtdışını gezeyim göreyim. onların kültürleriyler 3er 5 er ay, 1 er 2 ser yıl yaşayım oralarda çalışayım istiyorum. istemek tamam ama nasıl yapacagımı pek bulamadım. var mıdır böyle bir iş sürekli yurtdısında olan. veya sürekli yurtdısı seyehatlerin oldugu bir iş.

veya nasıl yurt dışında iş bulabilirim.

avustralya kanada bile olur. yeterki değişikilik olsun

 
eger isinde iyisen sirketlere bsvuruyosun.

turist rehberi gezer ülke ülke.
  • serabetan  (06.08.12 23:51:19) 
proje - inşaat sektörü düşürsen kuzey ülkelerinde çalışabilirsin. tabi türk firmalar aracılığı ile. hatta biraz şansın varsa avrupa bile yapabilirsin 1-2 sene. çevre edinip oradaki firmalara geçersin sonra.

yazılım-elektronik sektörünü pek bilmiyorum ama inşaat sektörü yurt dışına gitmek için en kolay yol.
  • morcivert  (07.08.12 00:03:51 ~ 00:04:26) 
telekom sektoründe support engineer olursan gezersin bol bol. Belkide nasip işidir.


  • ilkdefa  (07.08.12 00:07:06) 
www.jobserve.com

buraya cv'nizi birakiyorsunuz, head hunter'lar sizi buluyor sayet aranan ozelliklere sahipseniz.
  • fdegir  (07.08.12 00:34:27) 
doktor olaydin sinir tanimayan doktorlara katil derdim


  • iplikci  (07.08.12 00:43:14) 
consulting ya da denetleme firmalarina bok bol bol gezersin. ama 10 yil falan tecruben yoksa seni alacaklarina calisma izni olan birini alirlar. o yuzden eger gercekten oralara gitmek istiyosan master falan yap o ulkede. sonrasinda is bulma sansin yukselir. genelde masterdan sonra 1-2 yil calisma/is arama izni verirler.


  • typemismatch  (07.08.12 17:09:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.