[]

Bilgisayarımın Ekranına Bakıp Duran İş Arkadaşı

Selamlar.

Ofiste yan yana oturduğumuz bir iş arkadaşım var. Sürekli dönüp dönüp bilgisayarımın ekranına bakıyor. Bazen ben bir şey izlerken hiç bir şey demeden dönüp o da izliyor, ya da bir şey okurken gelip o da okumaya başlıyor falan.

Çok rahatsız edici değil mi sizce de durmadan benim ekranımı dikizlemesi ? Ben mi çok kılım ?

 
bilgisayarın ekranıyla kafasına vur. çok ciddiyim. çok sinir bozucu bir durum çünkü.


  • devilred  (06.08.12 12:49:37) 
rahatsiz edici tabi ki.

benim de vardi boyle bi arkadasim, bi defasinda 'sabri bey ne yapiyorsunuz' tonunda ne yaptigni sordum ciddi ciddi, ozel biseyler okuyorum dedim. daha da bakmadi, rahatsizligi belli etmek gerek.
  • nawres  (06.08.12 12:51:04) 
monitörünü azıcık çevirerek bak belki anlar ayı


  • neira  (06.08.12 12:56:08) 
benim ekranda sadece senin görebildiğin bir şey mi var diye sorsana o arkadaşa.


  • lepetitprince  (06.08.12 12:56:37) 
bu kadar rahatsiz oluyosaniz niye konusmuyorsunuz?

olmadi söyle bakin
img6.mynet.com
  • serabetan  (06.08.12 13:02:10) 
www.youtube.com
bunlardan birini yap işte..

  • mustancu  (06.08.12 13:11:01) 
@mustancu izliycem ama onu da dikizliyor amk. bir tuvalete falan gitsin de bakıcam :)


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (06.08.12 13:13:06) 
zat-ı alilerinizin ebesi mübarek ile cima etmek istiyorum bakışı var. o bakışa karşı koyabilen tek bir kişi daha görmedim ben şu ana kadar.


  • klassno  (06.08.12 13:52:09) 
"Dostum baksana çekmecemde bişey buldum bu senin mi?" de nah çek :D
Veya direk "bu senin ilgini çeker mi?" de bunu göster ressim.net :D

  • yqzkrttpli  (06.08.12 15:43:24 ~ 15:44:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.