Öncelikle lütfen (git: #45350)2-3 gün önce bu başlığı açmıştım ama sonra ilgilenememiştim.Yüzüme vurmayın üzgünüm.Bi arkadaş process explore kur demişti, bi arkadaşta kesin çözüm format demişti.Ben bilgisayara yeni format attım ama bu virüs mü desem ne desem bilemediğim şey başımın belası oldu.Ne ya
Öncelikle lütfen (git: #45350)
2-3 gün önce bu başlığı açmıştım ama sonra ilgilenememiştim.Yüzüme vurmayın üzgünüm.
Bi arkadaş process explore kur demişti, bi arkadaşta kesin çözüm format demişti.
Ben bilgisayara yeni format attım ama bu virüs mü desem ne desem bilemediğim şey başımın belası oldu.
Ne yapmalı acaba?
0
bilgisayarinizi güvenli mod ile acip antivirus programi ile tarayin. ancak bu trojenden oyle kurtulabilirsiniz.
kolay gelsin.
0
işletim sisteminizin bulunduğu diske format attıktan sonra, format atmadığınız disklerden(usb flash dahil) bişeler çalıştırırsanız başa dönersiniz. ya da bu olaya neden olan sitelere korunmasız olarak girerseniz yine başınızı aynı derde sokarsınız.
format atın. gerekli yamaları service packleri falan kurun. sonra bi av kurun. diğer diskleri tarayın. şüpheli sitelere de girmeyin.
0
Bilgisayar gereksiz yere çok fazla efor sarfediyo hiç bi işlem yokken :S
0
ama resimde işlemcinin %90'ı boşta.Eğer procexplorerı işlemci çok efor harcerken kaydederseniz hangi işlemin olduğunu anlarsınız ona göre çare ararsınız.
Bir de bazen bu sorunların sebebi sabit diskler olabiliyor genelde kablolardan sorun oluyor eğer normal masaüstü ise kabloları bir kontrol edin.İde ise dişlerine bakın, sata ise yerine oturup oturmadığına.
0