[]

pharmaton

diye bi vitamin hapı mı ne varmış galiba konsantrasyon ve dikkat eksikliğine iyi geliyomuş sınav haftası çok işime yaradı diyenler var bilginiz var mı? biraz aydınlatın bütler geldi çattı yardımcı olur mu ders çalışırken soruları falan verir mi yani :D ayrıca yan etkileri nedir? ...i.i.




 
yan etkisi fln yok. sinavdan hemen once bi faydasi olacagini zannetmem ayrica, bildigimiz vitamin zaten.


  • tom riddle  (04.08.12 01:30:23) 
çok anlam yükleme. vitamin işte. bulantı olabilir belki.


  • merena  (04.08.12 01:37:12) 
çalışasın yoksa pharmaton kolundan tutup masaya koymuyor seni de fazlasıyla kendine gelmeni sağlıyor.Çalışma verimimde artışı gördüm de bırakınca yan etkilerini görürsün.


  • amaltheia  (04.08.12 01:41:00) 
bende hiçbir işe yaramadı,bunyeden bunyeye degısıyor sanırım...


  • badbadgud  (04.08.12 02:03:46) 
kilo aldırmasının sebebi yorgunluk hissini azaltmasından dolayı vücudun enerji kaybını karşılamk için açlık hissi vermesi mi yoksa yani biyolojiden anlamam ama hücresel bi etkisi mi var da kilo aldırıyo....


  • tociess  (04.08.12 02:28:17) 
bunu da beğenmezsin şimdi ya neyse. içerdiği b vitamininden dolayı.. iştahı arttırabilir b vit.


  • merena  (04.08.12 02:38:06) 
dikkat eksikliği ve konsatrosyon için solgarın bi vitamini var. daha önce sorulmuştu burdan. pharmaton yada supradyn türü klasik vitaminler genelde sabahlayıp çalışacaksan yorgunluk ve uykusuzluk için iyi gelebilir.

ancak bugün içtim yarın süperman oldum diye bişey yok tabi. vitamini en az bir ay içme gerekiyor ki faydasını görmeye başlayasın.

doktor değilim ama tecrübeyle sabit..
  • anonimyususer  (04.08.12 10:44:14) 
etkisini görebilmek için minimum 15 gün sürekli içmen lazım. birkaç seferle anlayamazsın bişey.


  • al basmadan donu var  (04.08.12 13:06:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.