[]

Hem Kirayı Ödemeyen Hem De Evden Çıkmayan Kiracıyı Avukatsız Çıkartmak

Şimdi bu bilmemneyin çocuğu 1 senedir tek kuruş kira ödemeden evde kalmış, bizimkiler de çok üstüne gitmemiş öyle yatıyo hala hayvan oğlu hayvan. Bi ara bi tanıdık avukata vermişler adama tamam abi flan demiş hatta bak 500 yatırıyorum demiş avukatın hesabına yatırmış bilmem neresine koyduğumun avukatı da onu kendi ücreti olarak almış.

Şimdi biz İstanbul'dayız ev Bodrum'da ben aynı zamanda Eskişehir'de okuyorum. Peder beyden istedim vekaletname verecek, bayramdan önce ve sonrasında da orada olma şansım var.

Bu dallamayı avukat vasıtası olmadan çıkarıp kafayı rahat ettirmek ve bu herife haciz maciz bişeyler getirtip hayatını karatmak için hangi yolları izlemek lazım? Herif eve çıktığından beri tek kuruş ödemedi lan 10 milyar falan borcu vardır.

Şimdiden teşekkür ettim kibs.

 
evdeki eşyalara el koyma hakkın var diye biliyorum. sözleşme bittiyse "hadi kardeşim" de. parayı getirsin eşyaları alsın.
o gelene kadar da "eşyalı kiralık" yaz cama :)

  • alikavazinmahmut  (04.08.12 01:08:06) 
peki nası çıkarcaz elemanı? polis çağırsak neye dayanarak kanıtlayabiliyoruz durumu? noterden ihtiharname falan çıkarmak gerekiyor falan diyolla :/


  • yuto  (04.08.12 01:19:33) 
evi emlakçıya ver bak nasıl çıkıyorlar, ben de aynı sorunu yaşıyorum da.


  • amaltheia  (04.08.12 01:34:42) 
emlakçılar sallamıyo bodrumda. herkes dolandırıcı amk :/


  • yuto  (04.08.12 01:48:38) 
korkmaz biraderler mafyacılık - ankara. "küçük işlere biz bakarız"


  • g7mor  (04.08.12 09:59:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.