[]

Bodrum tatili hakkinda.

Kiz arkadasim ve ben gidiyoruz.
Kalacak yerimiz var. 1 hafta felan takilip donmeyi planliyoruz.

Bodrum'a gitmisken sadece deniz kum gunes gorup donmek istemiyorum.

Bodrumda gezip gorebilecegimiz yerler mevcutmudur?
Ayrica soyle bir gunumuzu felan tekne turu vs ayirmak istiyorum. Ortalama fiyatlari nedir bunlarin?

50tl'ye lahmacun ayran yemek istemedigimden soruyorum.
esenlikler.

 
bodrum kalesi var altında da sanırım bi müze var


  • bad boy for life  (03.08.12 21:02:50) 
tekne turu olayını sakın atlamayın. zaten bodrum sahillerinde denize girmek hiç hoş değil. tekne turlarına gidin koylar harika. nereye gideceğinizi bilmiyorum ama king fisher bodrum diye bir tekne var.açılmadan evvel herkese birer olta dağıtıyorlar hem yüzüyor hem güneşleniyor hem oltanızı sallıyorsunuz tekneden. sonra tekne sahibi yakıyor mangalı sizin yakaladığınız balıkları bir güzel pişiriyor. ciddi ciddi büyük balıklar çıkıyor. pek eğlenceli.


  • mcgrever  (03.08.12 21:58:11) 
tavşan adası gibi bir kaç alternatif mevcut elbette. tekne turları turgutreiste 40 liradan başlar 35'e iner genelde. bodrum yarımadasının egeye doğru bakan tarafında deniz çok dalgalıdır ayrıca. fener(kos'un karşısındaki fener)den sonrası durgundur ama çoğu yerin suyu da soğuktur(dediklerim tekne turları için geçerli değil sadece sahiller). pasaport varsa kosa şöyle bi bakıp çıkabilirsiniz atraksiyon olur. bir de sağda solda pazarlar oluyor oradan fena olmayan bayan tekstil ürünleri değişik hediyelik eşyalar çıkabilir.

bana göre bodrum abartılmış bir yer. ayrıca 1 hafta falanlık sürenize sığdırabilirseniz yine feribotla günübirlik datça'ya(erkenden) gidebilirsiniz. badem ezmeleri güzel(bademler de dolayısı ile güzel) ayrıca ılıca mıydı neydi öyle bir yeri var su çok berrak.

demeyi unuttum: tekne turunda yanınızda su bulundurun pahalı o. içki masrafları mecburi artık yapacak bir şey yok.
  • tuzumkuru  (03.08.12 22:55:02 ~ 22:58:03) 
Bunlar bayagi yardimci oldu tesekkur ettim.


  • archely  (04.08.12 00:35:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.