[]

Sevgiliyle kaliteli vakit geçirmek?

Birlikte yaşayıp günün monotonluğunda kaybolup gidiyoruz, birlikte böyle iyi vakit geçirebilecek ne yapsak ki? İstanbul'dayız bu arada... Bir de fakir öğrencileriz.




 
rumeli feneri, yildiz parki, emirgan oralara gidip beraber piknik yapabilirsiniz. adalar da hafta ici iyi bir alternatif.


  • nekodunlangafana  (02.08.12 15:15:04) 
Balık tutun, bisiklet sürün.


  • alkolik imam  (02.08.12 15:18:32) 
müzeleri gezin


  • ütopya  (02.08.12 15:19:58) 
Kadıköy'de takılın ucuz mekanlar var öğrenciler için.Müzik zevkinizi bilemem ama biz genelde Zincir'de takılıyoruz..Dışarı çıktığınız zaman birlikte yemek yedikten sonra Zincire gidin,olmadı sinema :D
Rutin şeyler evet ama birlikte vakit geçirmekten keyif alıyorsanız çok da canınız sıkılmaz zaten :D
Ya da Taksim'e gidip Dorock'da takılın,o barın programları güzel oluyor,olmadı Rock'n Rolla :D
  • yqzkrttpli  (02.08.12 15:21:16) 
Yau aslında, dışarda yemek içmek çok da olay değil, her gün birlikte yiyip içiyoruz zaten. müzik desen evde de var... bir de balıkların canı yansın istemem :/ onları tutup yemeyi hiç istemem.


  • loralynn  (02.08.12 15:28:27) 
birlikte yapabileceğiniz bir hobi edinin. dans olur, bulmaca olur, her şey olur.


  • ikease  (02.08.12 15:35:55) 
-puzzle alın yapın.
-günübirlik denize/ormana gidin,yüzün,gezin.
-birlikte yemek yapın.
-birlikte meyve salatası yapın,krem şantili falan.
-denize gidemiyorsanız;biraz kırmızı şarap,biraz lipton ice tea ve biraz da buzlu suyu karıştırıp,balkona kovalarla su döküp serinletip,sonra çıplak ayak ve şortlarla o nefis karışımdan için. çay bardağının içine şemsiye takın ki hem havalı hem komik olsun!

- istanbul arkeoloji müzesini gesin.
- birlikte kürk mantolu madonnayı okuyun,ilişkinin kadın tarafı diğerine yalandan kızsın.
- iskambil kağıdı alıp 2 tane de iyi arkadaşınızı çağırıp batak oynayın.
  • abartakus  (02.08.12 15:37:54) 
sadece sevgiliyle bi yerden sonra illaki sikilmalar, tikanmalar olabiliyor.

baskalarinin da oldugu biseyler yapmak lazim.
  • nawres  (02.08.12 15:48:02) 
Sergi gezin. Kitaptan baka baka yemek yapın.


  • tanterosa  (02.08.12 19:36:34) 
ikeaya gidin


  • la mort heureuse  (02.08.12 21:54:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.