[]

bu yıldız tilbe'yi sevmeyenler nasıl sevmiyor ya ben anlamıyorum?

ne bileyim - kim neden sevmez?




 
ben seviyom.


  • tahret muslugu  (01.08.12 17:03:08) 
yıldız tilbe having a shaking orgasm in bath tub diye birşey görmüştüm limewire'de. dosya adı sadece, dosynaın kendisi değil allaha şükür öyle bir video yok. ondan beri yıldız tilbe fikrinden haz etmem.


  • wessago  (01.08.12 17:05:01) 
www.youtube.com

şu şarkıdan sonra nasıl sevelim aq
  • ayiadam  (01.08.12 17:06:06) 
iki yüzlü, maskeli, yapmacık olmadığı için.

ben hastasıyım.
  • holy diver  (01.08.12 17:06:23) 
otogargarada kullanılmıştı yanılmıyorsam. ve çok beğenmiştin deniz erdoğan ile düet yaptıkları şarkı hani gitmesen diyorum. velhasılı gerçekten severim bu kadını. itici falan ama düzgün bir insan benim kriterlerime göre.
www.dailymotion.com

  • ground  (01.08.12 17:10:16) 
@ayiadam ona uğur arslan karışmış ama :(

www.youtube.com

ben bu şarkıda kendimi buluyorum arkadaşlar şaka gibi :o
(ezan okunuyo şu an dinleyemiyorum)
  • nıç  (01.08.12 17:11:21 ~ 17:17:01) 
gerçekten anlaşılmaz bi durum. ve son derece önemli. teşekkürler nıç


  • 4hm37  (01.08.12 17:20:58) 
ben sevmeyene rastlamadim


  • sirena  (01.08.12 17:22:36) 
yıldız tilbe'ye ilk çamuru hiç hatası olmayanlar atsın bir zahmet.

kimin hiç hatası yok ki, karşısındakinden sıfır hata ya da her yaptığı işte birbirinden mükemmel iş bekleme hakkını buluyor kendinde ben de bunu anlamıyorum. hatta negatif eleştirisini belirtme yerine resmen "hakaret etme hakkını buluyor" desem daha doğru olur.

yıldız tilbe, demet akalın, seda sayan,vs vs insanlara sözlük ortamı başta olmak üzere rumuzlarla yazı yazma ortamı olan her yerde hakaretler, saygısızlıklar (ki bunların çoğu da aslında hukuki olarak "suç" kapsamına giriyor) gırla gidiyor.

ki saydığım isimlerden yıldız tilbe'yi severim, demet akalın'ı da kişisel olarak bir çok yanlış davranışı olsa da bir çok şarkısında başarılı buluyorum. seda sayan'da bana hitap eden hiç bir şey yok. e bu durum bana o kişilere hakaret, saygısızlık, görgüsüzlük, vs yapma hakkı mı veriyor?

yıldız tilbe'nin çok gereksiz saçma sapan davranışları da var.. onu çok seven biri olarak en acı eleştirileri de ben yaparım çekinmeden. ama işte "eleştirmek" ile "hakaret" arasındaki farkı bilmek ve ona göre hareket etmek gerekiyor.

geçenlerde twitter'da madonna için bir şeyler demişti, ne saçma, ne işin var senin öyle olaylarla yahu?. bir de geçen bir videosunu izledim evde kendi çekmiş. kamerayı yere koymuş, meşhur vücut titretme ve kafasına göre takılma dansını yapıyor. ama yani o kameranın yerde olmasına ve senin iç çamaşırına kadar görünmesine ne ihtiyacın var ki? neden böyle ucuz davranışlar yapıyorsun? git her şeyini çek takıl kafana göre. de, bel altı durumlarına niye kendini sokuyorsun?.. hiç ihtiyacın yok ki senin?

ya da bir kaç tane bana göre kötü şarkısı da var. ee, benim paşa gönlüme, zevkime göre şarkı yapmamış diye ona hakaret etme hakkım mı oluyor şimdi?

of ya, ne kadan da böyük dinleyiciler izleyiciler var bu memlekette, kimlerin içinde yaşeyoz biz böyle haberimiz yok valla..

bak yine sinirlendim.. seven sevmeyen herkese gelsin;) (değiştirdim linki, şu geldi içimden)

www.youtube.com
  • holy diver  (01.08.12 17:23:29 ~ 17:39:41) 
:)
ben de anlamıyorum neden yaptığını ama anlamak zorunda da hissetmiyorum. ne kadar ünlü ve "halka mâl olmuş" da olsa bu, insanların özgürlüğüne müdahale etmek gibi geliyor bana. beni ilgilendirmez yani nasıl dans ettiği ya da davranışları kimseye zarar vermediği sürece. nasıl benim hareketlerimi kimse eleştirsin istemiyosam, kimsenin default karakterini de eleştiremem. lakin ki öyle değildir.

  • nıç  (01.08.12 17:34:58) 
bütün kasetleri ve posterleri var bende.. hastasıyım...


  • ifistanblue  (01.08.12 17:43:29) 
tamam da abi bu ne??

neden yani neden?

seven varsa da sevmesin diye ugrasiyo bence.

www.youtube.com
  • ocaan  (01.08.12 21:15:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.