[]

şimdi bi kız var vol.2

www.eksiduyuru.com

gereksiz ayrıntıları atlayıp kritik noktaları paylaşıyorum.

bugün beni dans gecesine davet etti. dansın orta yerinde kareografiyi unutunca bana -kararsızsın sen kararsız.(ne alaka) lafıyla bi kendime geldim. bi 5 dakika sonra durumu toparladım.

parti çıkışında niyetsiz de olsam yanında olmak için başka grupla beraber bir mekana gittik. ortam çok kalabalık, gürültülü ve masadakilerin çoğunu tanımıyorum. ikimizin ortak arkadaşıylayım, o karşıda duruyor. bi süre sonra yanındakilerle beraber başka bir masaya oturduğunu görünce -sigerim lan deyip, tek başıma mekandan çıktım. ortak arkadaşımız da hala mekanda.

durakta tek başıma dikilirken, biriyle tanıştım yarım saatlik muhabbetten sonra taksi dolmuş için kalktık ki bilin bakalım taksinin içinde kimler var. biraz da alkolün etkisiyle -naber, deyip yancımla beraber taksinin ön koltuğuna oturduk. yol boyunca ikimiz bodrum-çeşme-marmaris tatillerinden bahsettik...

birlikte indik, evlere dağıldık.

özeti böyle, gecenin bi vakti ayrıntılarla kafa ütülemeyim istedim. isteyen olursa özelden muhabbet çevirebiliriz.

şimdi görüşleri alalım. koyduğum tavır abartılı mı olmuş? haklı mıyım

 
öteki duyurunu da okudum bu duyurunu da okudum. beni bi yere davet edip beni orada sik gibi bırakan insan için daha kötü şeylerim var benim. az bile yapmışsın.


  • bu nick tam yirmi alti karakter  (01.08.12 03:59:26 ~ 03:59:47) 
kızın yaşını merak ettim kaç yaşında?

ayrıca haklı olmaya haklısın da ben olsam, ''hem beni davet edip hem benimle alakadar olmaman kadar saçma bi şey yok farkında mısın'' derdim. böyle garip garip davranışlar hiç normal değil. sorsana derdi neymiş ne yapmaya çalışıyormuş.
  • aliyoni  (01.08.12 08:41:08) 
bence de yasi onemli, gencse egleniyordur, yani sizinle ciddi bir iliski dusundugunu zannetmiyorum, vol I'i okumadim bu arada, ama bu davranistan bu sonucu cikardim, eger siz de cok baski yapmadan cok afra tafra yapmadan beraber takilabiliyorsaniz takilin yoksa baska insanlarla ilgilenin, keske mekanda baska hosunuza giden biri var mi falan diye baksaydiniz, yani anladim sinirlenmissiniz ama en azindan yeni biriyle tanissaniz serden hayir oldu olurdu :)


  • mavicorap  (01.08.12 10:45:36) 
gayet güzel beraber takılabiliyoruz. muhabbet iyi, arkadaş ortamı da güzel. ilk buluşmadan beri benim niyetimi de biliyor. ciddi bir ilişki var, soru geldi: ilgi şumarığı birisi değil. kendi halinde tatlı bir kızımız.

bu olaydan sonra tivitırdan -dayanamıyorum artık... yazmış.

yaşı 22
  • cokta cokoprens  (01.08.12 14:43:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.