[]

Goethe Institute

Son zamanlarda burada Almanca kursu alan var mı?

-İzlenimleriniz?
-Fiyat?

 
alabilceğin en iyi eğitimlerden birini alirsin
fiyatini hatirlamasamda kol gibiydi ona eminim

not:neresi için söyledigini bilmiyorum ama ben almanya içindekinden bahsediyorum
türkiyeyede açmışlardır belki diye ekliyim dedim
  • berginyonbaenre  (31.07.12 05:22:16) 
1 kur 650 papeldi geçen sene.


  • point me at the sky  (31.07.12 05:34:19 ~ 05:44:35) 
1 kur 700 TL goethede
sadece ondan 2 saat az olan Galatasaray üniversitesi 400 TL

ilk 3&4 kur u GSÜ de alıp sonra goetheye transfer olabilirsin.
  • skywalkeremre  (31.07.12 06:39:39) 
Goethe de Schritte denen berbat kitabı okutuyor. O kitapla eğitim ne kadar iyi olabilirse o kadar iyi. Giriş seviyesindeki öğrenciye jonklör kelimesinin Almancasını neden öğretirsin ki?
edit: Türkçesini bile bilmiyorum lan jonglörmüş.

Dinleme parçaları o kadar berbat ki insan gülmemek için kendini zor tutuyor. Bütün kitap serisi boyunca sanırım o koko denen gerizekalı papağanın sesine maruz kalıyosun.

Yani hayatımda gördüğüm en başarısız kitap bu Schritte.
Bununla eğitim falan olmaz.
Yok abi yok Almanlardan soğudum yeminle. Ne biçim şey lan bu. Almanca okulda zorunlu olmasa bir dakika uğraşmam bu deli saçmasıyla. Uzak dur abi bence. Eğer iyi düzeyde İngilizce biliyorsan Michel Thomas'ın Almanca eğitim setlerinden falan edin derim. Milyon kat daha iyi. Hatta komple almancayı boşver. Çince, İtalyanca falan öğren.
  • LORDS  (31.07.12 07:51:43 ~ 07:55:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.