[]

Portatif klima diye bir şey var mı?

soru başlıkta aslında burdan sonrası sıcaklardan bunalmış bir zavallının çığlığıdır;

istanbul'a nolmuş laaannn yanıyor bildiğin yanıyor bütün camlar açık yok fayda 0, vantilatör sıcak havayı çevirip yüzüme üflemekten başka bir şey yapmıyor. klima da taktıramam ev sahibi desen hiç taktırmaz, böyle ayaklı klima olsa fiyatı da çok pahalı olmasa taşınınca alsak gitsek yanımızda yok mu ya böyle bir şey, ifil ifil falan yapsa ortamı ? yardım edin bana ey sevgili dostlar, uyuyamıyorum bile :(((


 
montaj gerektirmeyen klimalar var ancak mini buzdolabı ebatlarında, fiyatlarıda normal klimalar kadar.
www.ucuzu.com

  • shape of shapelessness  (30.07.12 01:06:16) 
@shape of bunlar su olayını nasıl yapıyorlar ya anlamadım ben, deliğe gerek var mı yok mu?


  • ekaterina  (30.07.12 01:12:50) 
daha bugün vestel bayiine sordum, tamam önden soğuk hava veriyor ama sıcak havayı da arkadaki delikten veriyor dışarı dedi, o yüzden baca şartmış. 900 lira dedi fiyatına, bi baca ayarlayabilirsen güzel alet, bayaa serinletici.


  • roket adam  (30.07.12 01:15:02 ~ 01:15:24) 
www.hepsiburada.com şöyle bir şey buldum işe yarar mı ki :/ baca ayarlayamam ya nereyi deleyim , o delik 1000 tele olarak geri döner bana depozitoyu vermez falan cadaloz uğraşamam.


  • ekaterina  (30.07.12 01:15:35 ~ 01:16:15) 
suyu boşver arkasında soba borusu gibi sıcak hava çıkışı var. onu dışarı vermrzsen bi boka yarmaz. goo.gl


  • ben smyrna  (30.07.12 01:15:45) 
sakin alma!!
istanbul'da bi arkadasimda vardi, su anda da kendi evimde (aynen senin yasadigin sorun yuzunden) var. kamyon gibi ses cikartiyo ama ona ragmen ancak "hafif" bir serinlik veriyo. ki asil sorun bacasinin olmasi. bildigin soba borusu gibi bi bacasi var. pencereyi filan deldirip bacayi oraya baglamalisin. su desen ya 2-3 saatte bir depusunu bosalticaksin ya da su tahliye borusu varsa onu da pencereden cikarmaya bakicaksin. bunlarin uzerine hava ne kadar sicak olursa olsun o klima ile ayni odada uyumak imkansiz, kapatip uyumayi tercih edersin.
sonuc olarak o tarz klimalar Hollanda, Belcika gibi senede bi kac gun sicak olan ulkelerde mantikli ama Turkiye sicaklarinda bi ise yaramiyo.
ayrica normal klima alsan ve tasinirken nakliye masraflariyla filan bu sacma aletin fiyatiyla ayniya gelir.
  • lamartin  (30.07.12 01:18:38) 
@lamartin sökülüm ve kuruluma ayrı ayrı para alıyorlarmış ya, ev sahibine yarısı senden yarısı benden demeyi düşündüm onda da yazık günah 500 tl yi çöpe atıcam, ki yakın zamanda taşınadabilirim belki of neymiş bu yarabbi.


  • ekaterina  (30.07.12 01:23:11) 
ben almistim 4-5 sene önce hiç pratik degil tavsiye etmem.

zaten süper soğutmuyor bir de o boruyu çikaracak yer yoksa tam gereksiz bi alet

şimdi ise bodrum katta eskiyor.
  • yarey  (30.07.12 01:37:17 ~ 01:37:53) 
yarey kargo parasına bana gönder :)


  • ben smyrna  (30.07.12 01:57:24) 
klima montajını servisi yapıyor zaten, ücretsiz. Ama sökerken para alabilirler, onu bilemiycem.


  • cy7  (30.07.12 07:55:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.