[]

Mountain Lion'a niye geçtik? (OS X)

Notification olayını zaten Growl yapıyordu.
Mesaj desen Adium var.
Reminders desen elli tane program var Remember the Milk filan.
Notes desen Evernote var.
Telefon senkronizasyonu desen bunlar da senkronize oluyor.
Twitter kullanmıyorum.
Facebook entegrasyonu daha gelmemiş.
Airplay de işime yaramıyor.

[18+]
Bari bi tane yeni tema falan koysaydınız amınakoduklarım.
[/18+]

Evet. Bana güzel bir neden söylesenize niye geçtik? Mallık etmişin derseniz o da kabulüm. Ya dock'un altındaki beyaz noktaları beyaz çizgiye çevirmişler, benim dock yanda olduğu için onu bile göremiyorum. İçime oturdu lan niye aldım ben bunu?

 
Bazı yorumlarda aksamaların düzeleceğini aletin yağ gibi kayacagını okudum umıtlendım ama pek bır degısıklık olmadı. ılk duzeltmeler gelsın bır faydası olur belkı


  • fifi  (28.07.12 22:56:10) 
alirken bu ozellikleri incelemeden mi aldin yani? bence imessage telefonlara da gittigi icin guzel bir sey.


  • tom riddle  (28.07.12 22:56:12) 
abi yenidir, daha temiz çalışır diye aldım, yine olsa yine alırım ama insan değişik bir şeyler bekliyor yavu yeni işletim sistemi olunca.

ha bir de, misal notification center'ın çok daha kapsamlı olacağını düşünmüştüm ben, çok az program destekliyor şu anda. ama herhalde programları update ettikçe çalışmaya başlar onlar da. growl'u komple silerim oh mis diyordum ama öyle olmadı.
  • dekila olmeka  (28.07.12 22:58:08 ~ 23:00:39) 
batarya simgesi yanindaki kalan tahmini kullanim suresini de gorulebilir yapamiyoruz lan yeni farkettim. adam hakli niye gectik lan buna?


  • arayici oynarim  (28.07.12 23:14:57) 
ucuz diye aldık biz.


  • allanpoe  (29.07.12 01:07:45) 
tamamen bugfixler patch'ler falan gelir de ıskalarım, hem hızlanıyomuş bak diye aldım, bildiğin pişman oldum. bi messages beni heyacanlandırdı, 1 onu lion'da da kullanıyordum beta olarak 2 beta'daki saçmalamaların hepsi devam ediyor, alet hala adam gibi çalışmıyor. çok keyifsiz bi update oldu yani.


  • roket adam  (29.07.12 02:40:53) 
tamamen pazarlama stratejisi.şimdilerde performans olarak herkes aynı şeyi söylüyor bumuydu diye ??? ama yıl sonunda veya 2013 ocak ayında eminim cok iyi uygulamalarla gelicekler ve iyiki geçmişiz diyecegiz...apple bu önce süründürür sonra güldürür


  • mukon  (29.07.12 03:24:37 ~ 03:24:56) 
aynı fikirdeyim, lion da ilk çıktığında çok sıçık durumdaydı, patchlerle adam ettiler. bekleyip göreceğiz.


  • roket adam  (29.07.12 03:43:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.