[]

Turkiye'den alinabilecek en ucuz VPS

Sayin Admin,

Yahu diyorum ki bu gavur ellerde proxy yaparaktan Turkiye disina kisitlanmis servislere erismek lazim. Amac temel olarak bir VPS (Virtual Private Server) edinip, bu VPS uzerinden socks proxy yapmak. Ama bu VPS'in IP'si ttnet'in ip-pool'unda olmasi lazim.

var midir bildiginiz ettiginiz biseyler?

 
ttnet'in kurumsal internet hizmetleri sanki çok matahmış gibi bir de felaket pahalı, hosting firmaları pek yanaşmıyorlar o yüzden. türkiye içi vpn sağlayan firmalara bir bir sorup öğrenmek lazım onu, ama eğer varsa zaten pahalıdır sağladıkları hizmet.

türkiye'den bir tanıdığınıza basit, şifreli proxy server programı kurdurup, gerektiğinde bilgisayarı üzerinden internete bağlanabilirsiniz bence. port açması gerekiyor sadece, ben yapıyordum vakti zamanında ingiltere'deki bir arkadaşıma.
  • fluorescein  (28.07.12 18:07:50) 
@fluorescein hangi programi onerirsiniz?


  • 4ever  (28.07.12 18:22:18) 
ccproxy gayet iyi windows için


  • fluorescein  (28.07.12 18:25:28) 
yabancı vps al ? 19 ysd civarına bulabilirsin vpn yaparsın onla.


  • saiko  (28.07.12 19:53:41) 
E ttnet'in ip poolunda olunca socks proxy ile.o makinadan da çıksan o servisler yine engelli olacak, haksız miyim? Benim bu is icin kullandığım hosting: (bkz: kimsufi)
Hem de vps degil, dedicated server mis gibi.

  • samfisher  (28.07.12 22:11:54) 
@samfisher

ttnet ip poolunda olursa, socks proxy ile cikinca turkiye'den hatta ttnet ip pool'undan girmis gibi olacak servislere.
  • 4ever  (31.07.12 22:37:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.