[]

karışık bir kargo problemi - amazon - USA

amazon.com'dan verdiğimiz bir siparişi, USA'da birkaç gün için bir otelde kalan bir arkadaşımıza kargolamıştık. otelde teslim alıp istanbul'a getirecekti. ama bu akıllı kardeşimiz kargoyu otelden teslim almayı unutmuş.

şuan amazon'da, siparişi teslim alan otel görevlisinin adı var teslim alan kişi olarak. otelin mail adresini bulamıyoruz. nasıl yaparız?

tutun ki mail adresini bulduk, nasıl bir yol izleyebiliriz malımızı/paramızı geri almak için?

 
eğer alan kişi üşengeç biri değilse size us priority mail ile yollayabilir. anlatın derdinizi.umarım üstüne yatmaz :)


  • schizophrenia  (26.07.12 21:03:57) 
otelle iletişime geçin. alııc ödemeli yollamasını rica edin. yapacak bir şey yok.
astarından pahalıya gelir.

yahut görevli adına mail yazıp iade isteyin. yine görevliden rica edin ürünü amazon'a postalamasını.
  • even i say faith no more  (26.07.12 21:11:11) 
otele telefon eder derdinizi anlatirsiniz. onlar da sizin adresinize postalarlar. ama bunun icin, otele posta masrafini odemenizi isterler. telefonda kibar konusmakta fayda var.


  • compadrito  (26.07.12 21:11:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.