[]

5 gündür Skyrim oynuyordum :(

Oblivion'u oynamıştım.Duyuruda skyrim'i de görünce 5 gündür neredeyse aralıksız oynuyorum.Biraz ara veriyim dedim ve duyuruya geldim. Bu oyun herkese böyle mi yapıyor acaba ?




 
valla 3-4 gün deli gibi oynayıp bitirmiştim. sonra da bir daha oynamadım. normaldir.


  • eter  (26.07.12 20:19:38) 
bu oyun öyle 3-4 gün oynamayla bitmez,sen bitmişindir :)


  • Wolfware  (26.07.12 20:21:18) 
@eter+1 ben de 1 hafta deli gibi oynadım bitirdim sonra da oynamadım.
@wolfware yan görevlere fazla takılmazsan bitiyor.

  • ekaterina  (26.07.12 20:21:33 ~ 20:22:04) 
sevgilime uyuyorum deyip gece 12den 3e kadar oynayarak bitirdim. yattıktan sonra çok acayip rüyalar görüyodum. hey gidi.


  • adriana go go go diyen adam  (26.07.12 20:22:26) 
normaldir. hatta az bile oynamışsın sen :)

ayrıca skyrim oynayıp yan görevlere dalmadan oyunu bitirmek küfre girer, caiz değildir :D
  • tunachu  (26.07.12 20:51:29) 
Bir beni sarmadı herhalde. Halbuki Morrowind ve Oblivion'u bitirmiş adamdım. Çıktım ilk yerden, sonra baktım uçsuz bucaksız bembeyaz (beyazdı dmi?) arazi. Ucundan bir yer gördüm bir kaç dakkada oraya gittim, bakım girişi yok. Yemişim dedim kapadım. Bir daha da bakmadım :)


  • jesterdvine  (26.07.12 21:24:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.