[]

Kepek, Şampuan

Selamlar.

Kısa süre önce yurt dışına geldiğim zaman severek kullandığım clear for men'den head&shoulders'a geçmek zorunda kaldım zira burada clear yok. saçlarım acaip sağlıklıyken geldiğimden beri fena halde kepek olmaya başladı ve saçlarım deli gibi dökülüyor. yastığım falan saç dolu her sabah kalktığımda. aynada yakından bakınca saç köklerimin bazı yerlerde kızarık kızarık olduğunu görebiliyorum.

şampuan değiştirirsem ne alayım ki, head & shoulders rezil etti saçımı. şampuan değiştirmek dışında önerisi, fikri olan var mı ?

ek soru : saçları kısa kestirsem bir faydası olur mu ?

 
sampuanla alakasiz ek cevap: saclari kisa kestirmenden cok kepek sorunun varsa fon makinasiyla kurutman cok onemli. ayrica vitamin al bol bol, deriye etki ediyor cunku.


  • archely  (24.07.12 16:35:13) 
ayni dertten muzdaribim, cleardan head&shoulders a gectim sonuc felaket. suan nivea`nin bi erkek sampuani var idare eder gibi. zaten baska bi tane daha deneyip saclari iyice follos etmek istemiyorum.


  • perloneth  (24.07.12 16:46:13 ~ 16:46:35) 
ayrica mumkunse sampuan degistirdikten sonra birkac hafta deneyin en azindan.
surekli sampuan degistirmek de, ne kadar iyi olursa olsun kepek yapiyor.

  • archely  (24.07.12 16:59:06) 
salicade markalı şampuan var. tek kullanışta kepeği bitiriyor. kokusu çok kötü ama işe yarıyor.


  • keneabidin  (24.07.12 17:54:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.