[]

Karın Kası

karın kaslarına yönelik çalışmaya başladım. hep 1 gün çalış, 1 gün dinlen, kaslar dinlenerek gelişir diye duymuştum. kimisi de 2 gün çalış, 1 gün dinlen diyor. kararsız kaldım bu konuda.

egzersizler 8 dakika falan zaten. ben günde 2 kere bile yapabilirim. fakat en üst düzey verimi hangi sıklıkta çalıştığımda alırım?


 
1 gün çalış bir 1 gün dinlen +1.

Ayrıca karındaki yağın erimesi için koşman da lazım. Bir kerede 250 kere çekmeye çalışma, 10 çek 15 saniye dinlen yada 20 saniye dinlen onu başta sen ayarlarsın. Yalnız bu işte süreklilik çok önemli, yediğine de dikkat et.
  • denlar  (23.07.12 00:52:55) 
1 gün dinlen 1 gün çalış.
pazartesi kol
salı dinlen
çarşamba karın kası
perşembe tatil
cuma ayak
c.tesi tatil.
pazar ister tatil yap ister ufak mekik şınav çek.


kasların gelişmesi için ant. öncesi ve sonra beslenmek gerke.
ant. öncesi sana güç verecek.
ant. sonrası ise kaslarını geliştirecek.
öncesi k.hidrat
sonrası protein.

8-10-12 en güzel egzersiz.
8 kere çek.
1 dakika dinlen
10 kere çek
1 dakika dinlen
12 kere çek
5 dakika dinlen.

hee unutmadan aç bak uzman.tv de ..
ısınma hareketlerini öğren.
kesin yap.
çok önemli onlar.
bu işe %50 beslenme
%50 de program önemlidir.

bir hareketi fazla yapmak o kası daha iyi yapmaz.
yakarsın sonra daha şişmez:)
  • kredi_karti_hesap_ozeti_gelmis_hanim_sen_ne_a  (23.07.12 01:09:19 ~ 01:10:53) 
  • berginyonbaenre  (23.07.12 01:17:30) 
yağ oranının yüzde 10 veya altına indirmeden karın kası yapmak çok da etkili olmuo ne kadar çalışırsan çalış.


  • 219 taksim 3  (23.07.12 02:13:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.