[]

kediler gitsin istiyorum. ne yapalım bu kedilere?

giriş kattaki balkonumuza sürekli kediler giriyor. sağa sola sürünüyorlar. dekorasyon malzemelerini deviriyorlar. mumları tırmalıyorlar. yiyeceklere dokundukları yok, amaçları oyun gibi. hatta bu kediler sadece oyun için girmeyi geçtiler yollarını kısaltmak içinde balkondan geçiyorlar(balkon sitenin tam köşesinde.biri bunlara hipotenüs teoremini öğretmiş olmalı.) sürekli balkon yıkamaktan bıktım. panjurları kapatmak istemiyorum bu sıcakta..

sorum şudur: ne yapsak da bir daha girmeseler,dışarıda oynasak onlarla. çok da tatlılar zarar vermeye kıyamıyorum. yani sopayla kovalasam falan.

not: sudan asla korkmuyorlar. ben balkon yıkarken içeri atlayıp oyun oynuyorlar.

@wide vahşisin! , dediğim gibi yazık. can yakmadan kovalamak lazım. tuzak planlarını pm ile bekliyorum.

 
Benim eski oturduğum evde bahçeden sokak tarafına geçmek için benim evi kullanıyorlardı.Hatta birgün misafir vardı kedinin biri koşarak bir camdan girdi bir camdan çıktığında şok olmuştu.
Eski oturan kedileri besleyip bakıyormuş öyle alışmışlar.Yaz günü bende camlara kapatmadım pasaj gibi kullandılar hep.Evde uyuyana bile rasladım çok tatlıydı dokunmadım uyanınca sepetledim.

  • denizcimavisi  (22.07.12 19:48:45 ~ 19:50:22) 
Sen tatil yaparken iyi , kedileri de düşün birazcık!!11!! Serinlesin hayvanlar,takılsınlar birazcık
Edit: wide doğuştan avcı doğmuş herhalde

  • amaltheia  (22.07.12 20:02:05 ~ 20:03:30) 
Gectiklerinde yakaladiginiz an su puskurtun uzerilerine.


  • Zehra  (22.07.12 20:02:38) 
balkona köpek al :D


  • Thunderbirds  (22.07.12 20:31:55) 
mandalina kabuğundan geçemiyorlarmış diye duydum.


  • inheritance  (22.07.12 20:54:50) 
balkonun birkaç yerine naftalin tabletleri yerleştirebilirsin. bize hafif gelen naftalin kokusu kedi için oldukça keskin ve itici oluyor. mosotsiklet selelerini kedilerden korumak için böyle bir yöntem mevcut belki balkonda da işe yarar.


  • orpheus  (22.07.12 23:13:56) 
kedinin kafasina sopayla vurursan gelmez ben vurdum beni gorunce kacio hayvan vallaha tanio


  • iplikci  (23.07.12 00:45:39) 
tel orgu


  • compadrito  (23.07.12 07:57:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.