[]

Bu köpekle muhabet de nedir ya....

Dün akşam yürüyerek eve geliyorum.Kadının birinin elindeki ipin ucunda fındık kadar köpek gezdiriyor.Köpek aniden bir çiceğe işemeye başlayınca kadın "Puff evde ne konuşmuştuk.Sözümü hiç dinlemiyorsun artık" dedi.Köpek hiç oralı bile olmayınca "Bak seninle bir daha konuşmam ama " diye zorlamasına rağmane köpek işine devam etti.Bu sırada ben içten içe gülüyorum belli etmeden.Tam köpeğin yanından geçereken bana "amcası paffy kızarmısın bir daha çişini çiceklere yapmasın" demez mi? Ulan zaten içimden gülüyorum.Ne denir el kadar ite kızmak için.Birden azımdan "Hoşşşttt" çıktı kızarak.Kadın bunu duyunca "beyefendi siz nasıl insansınız "Hoşşşt" denir mi ufacık köpeğe kalbini kırdınız.ben sadece biraz söylenmenizi istemiştim" deyince.Kadının bu dünyadan koptuğunu düşündüm ve geri döndüm uzaklaştım.

Şimdi böyle tipler hep bana mı rastlıyor.Bir kere daha böyle bir köpek muhabbeti yaşamıştım.Yoksa bu insanların köpek sevgisi normal bende mi bir terslik var? sizede denk geliyor mu böyle manyaklar?


 
4 5 sene sende köpek besle sende konuşursun normal bi olay.


  • macallan  (21.07.12 11:02:54) 
hani konuşursun hafiften "la mal çiçeğe ne işiyosun" falan şeklinde ama "evde ne konuşmuştuk" kısmı daha çok şizofreni tadı verdi bana normal değil yani.


  • yuto  (21.07.12 11:09:53 ~ 11:10:27) 
Kendi kopmuşluğu bir yana sizden kızmanızı istemesi tam efsane olmuş, ben olsam gülmekten kızamazdım.


  • saatgeceninonikisi  (21.07.12 11:17:15 ~ 11:17:27) 
köpek konuşmadan ziyade tonlamaya tepki veriyor,
yapmaması gereken bir şey oldu mu laaaayyynnghgğğ diye bağırırım suratıma bakar ve yapmaz :)
teyze olayı kopartmış, bana da komik geliyor ama takılmıyorum o kadar hacı.
köpeği annecim, kıyamammmmmğğ falan diye seven bayanlardan daha bi nefret ediyorum.
  • seyduna6687  (21.07.12 11:17:48) 
asılmış sana karı.


  • alikavazinmahmut  (21.07.12 11:48:10) 
alikavaz@ benden önce söylemiş ama evet bence kadın asılmış yada senle taşşak geçmiş.


  • wessago  (21.07.12 11:52:38) 
Ev hayvani bir sure sonra cocuk ya da kardes olur. :))


  • sharon and hope  (21.07.12 12:20:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.