[]

Kitaplığımda Böcek

olma ihtimali var. Kâğıt sesi geliyor arada. Yarın dökeceğim de; bu hamamböceği falan kâğıt yer mi? Yemez diye tahmin ediyorum ama emin de olamıyorum. Ne bileyim, yumurta bırakır mı? Kitaplarımın bir kısmını kolileyip kaldırıyorum arada, iyice bantlıyorum koliye de, orada yumurtadan çıkıp kitaplarımın .mına koyarlar mı?




 
hamam böceğinin kağıt yediğini duymadım daha önce. kağıt seven böcekler var, yumurta da bırakabilirler. karton kutuya koymak tam çözüm olmayabilir. spnuçta o da bi çeşit kağıt. kaldı ki yumurta bıraktıysa kutunun içinde üreyebilir. ambalajlasan naylon ya da poşetle, en azından streç film ile sarsan daha garanti olur.


  • dahinnotha  (21.07.12 00:11:19) 
kağıt değil de bi böcek tarzı var odunu içeriden oyuyor. göremiyorsun da. ilginç bir ses çıkarıyor. delik açmadan bulamıyorsun. aman diyim.


  • bu nick tam yirmi alti karakter  (21.07.12 00:16:58) 
Tek tek uğraşılmaz onunla da be müdürüm. Okuduklarımı yer yokluğundan kaldırıyorum, kaldırma zamanı da gelmişti ama, kıllandım işte. Lan ne lüzumsuz varlıklar şu böcekler ya. Nefret ediyorum lan alayından. Yani, alayından değilse de çoğundan. Çevreye katkısı, ekolojik denge, sürdürülebilirlik falan s.klemiyorum. Böcek sevmiyorum. Kitaplarımı seviyorum lan ben! Gece gece getirdiler bana...


  • Dunedan  (21.07.12 00:17:16) 
tıkırtıkır ses geliyorsa tahtakurusu olmasın o, kitaplığın içinde olup tahtaları yer ve bulamazsın.


  • xvyz  (21.07.12 09:32:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.