[]

touchpad im çalışmıyor

touch pad çalışmıyor, hepsi çalışıyor ama sol tuş ne yazık ki kullanamıyorum, yani hepsinin gitmesi gibi bir durumda yok.

sizce nedendir sebebi? bir tuş var mı bunla alakalı yoksa bozuk mu :( ?


 
misal benim notebookta fn + f8 e bastığında kapanıyor touchpad öyle bir durum olabilir


  • delidir yakalayin  (20.07.12 20:36:14) 
benimde bozulmuştu.bir süre mouse kullandım.sonradan farkettim ki tuş düzelmiş.yani bir süre sonra düzelir.


  • mars'dan yazan varlık  (20.07.12 20:58:04) 
her yeri çalışmıyor ama sadece tık kısmı bozulduysa arasına birşey kaçmış olabilir. bi de farkında olmasak da gün içinde belki de binlerce kez kullanıyoroz sol kliği, öyle olunca da zamanla tuş içe doğru geçiyor.

bi sağını solunu incele, birşey kaçmıştır. belki farkında olmadan çok basmışsındır da takılı kalmıştır. yazılımsal olduğunu sanmıyorum.
  • dahinnotha  (20.07.12 21:53:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.