[]

versailles a yakın mı ramboillet, plaisir?

merhaba sevgili duyurucular.

hala fransada kalacak yer bulamadım. okuldan bir kaç öneri geldi. rambouillet.te 400 euro.ya bir oda var.480 euroya ise bir studio daire. versailles saint quentin en yvelines.te okuyacağım. google mapsten baktım aradaki mesafeye, otobüs uzaklığında sanırım. kiraya ek olarak bi de otobüs parası eklicem.

guyancourt.ta 480euro.ya bi tane oda var, aileyle birlikte. aile yanında olmanın daha avantajlı olduğu söylenmişti. ben biraz çekimser kaldım o konuda lakin bilemedim. aile yanında misafir öğrenci olmak iyi midir kötü müdür?

iki öğrenci bi ev arkadaşı arıyormuş. 450 euro. sene boyunca 3 kişi kaldık zaten evde. 3 kişi olmak çok kötüydü. yemek bulaşık vs ortak olacak demişler. herifleri tanımıyorum bile, ev arkadaşlığı yapılır mı?

550euro.ya versaille.da 33 m2.lik studio var. çok pahalı ya 550 euro.

bi de 350 - 400 euro.ya plaisir denilen yerde 3 kişilik bi yer var.

---
paristen bi şey tutacak olsam nasıl olur?

erasmusçuyum. valla çok sıkıldım ya bu "accommodation" işinden. vazgeççem gitmicem lan neredeyse!!

 
anaam kardeş sen daha fransızca okuyamıyon bile. ev ararken kim bilir ne işkencelerden geçeceksin. sen vazgeç boşver bence çok zorlanıcaksın :)) crous yurtları mucizevi de olsa çıkabiliyor, başvur derim. hier kommt die sonne nikli yazar pariste erasmus yaptı, ona bi danışabilirsin. parisi ve çevresindeki banliyöleri çok iyi bilmediğim için yorum yapamıyorum ama bursa bel bağlama, çok zor durumda kalırsın. vizende çalışma izni varsa mümkünse bir iş bul çalış.


  • i ve been mistreated  (20.07.12 21:13:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.