[]

Yeminli bilim-kurgu okuyucusu aranıyor.

Evet arkadaşlar. bir bilimkurgu öyküsü yazıyorum, daha başlarındayım. ama şu ana kadarki kısmını birine okutmaya ihtiyacım var fena halde. gelecek yorumların olumlu ya da olumsuz olması hiç önemli değil. bunu okuyup sonra sileceğine çocuğu, kardeşi, kedisi, playstation 3'ü üstüne yemin edecek biri var mı? konu zamada yolculuk.. varsa mail adresini verebilir mi? birebir tanıdığım birine veremem lan medeni cesaretim 0.




 
utkucbkc@gmail.com ben de çalacak senaryo arıyordum hahaahah

edit: ups sesli düşünmüşüm
  • utkucbkc  (20.07.12 03:29:01 ~ 03:29:18) 
ekmek çıkmaz..


  • muratchelik  (20.07.12 03:40:06) 
okurum, silmeyi unuturum, harddiskte kalır, ama ben oraya buraya vermem, bilgisayarda lisanslı virüs porgramı var, yine de çalarlarsa bilemem.


  • yalnux  (20.07.12 03:56:30) 
Zamanda yolculuk dikkatimi celb etti. Fakat uyarmalıyım, bu konuda her tür teoriyi ezbere bilirim, mantık hatası fark edersem basarım eksiyi. e-mail: o-fa@hotmail.de

Edit: Doctor Who'nun ve Sherlock'un üzerine, Antika sayılan tüm eşyamın üzerine yemin ederim ki okuduktan sonra geri dönüşümüm bile göremeyecek, o hızda silinecek.
  • bay beyefendi  (20.07.12 04:21:52 ~ 04:45:09) 
emrekurt.tr@gmail.com

leyla ile mecnunun, behzat ç'nin üstüne yemin ederim ki okuyup silcem
  • adios panchos  (20.07.12 04:25:33) 
Mesajlarina bakabilirsin panpa


  • kedili madam  (20.07.12 07:13:56) 
oomdb@mail.ru yemin etmem. Ama silerim.


  • melliyamo  (20.07.12 09:46:26) 
gönder, gönder!
hastasıyım bilim kurgunun. bilim kurguyla ilgili ne olsa izlerim/oynarım/okurum.
alivelibey4950@gmail.com
kib.
  • pangea  (20.07.12 12:19:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.