[]

kızlardan göz kaçırmak

20 dakka önce güzeller güzel bi kızla kesiştim. bi kaç saniyeliğine gözler kitlendi birbirine, ben güzelliğine tapar vaziyette baktım, artık o ne manada bakıyordu bilemedim. lakin hep bu tür aşırı güzel kızlarla olan kesişmelerde ben kaybediorum maçı. yani önce ben kaçırıyorum bakışlarımı. dayanamıyorum, sanki 1 sanise daha fazla baksam, karşı taraf ne var ne bakıyorsun yahu diyecek. işte onu derse hayatımda bittiğim an olur şeklinde bi içgüdüsel durum sanırım ki hep ilk bakışları kaçıran ben oluyorum. ulan bide erkeğim hani, kız olsam anlarım.

kızlar böyle karşısında göz kaçıran erkek gördümü ne düşünürler ki? özgüvensiz, utangaç? ne??


 
o niye kaçırmıyo gözlerini sen ne bakıyosun diyceksin diye?

ne bakıyon olm!!1!! de bence.
  • LORDS  (20.07.12 00:30:21 ~ 00:30:39) 
özgüvensiz olduğunu düşünebilirler. ben de bakamam hayatta öyle uzun uzun. o yüzden arada bi kaybedenler kulübü'ndeki nejat işler'in kızı kestiği sahneyi izleyip motive ediyorum kendimi "vaay arkadaş adamdaki özgüvene bak" şeklinde..


  • ruhibirbanyo  (20.07.12 00:31:24) 
Kızlar genelde ne bakıyor bu dediklerine o şekilde bakarlar karşıdaki göz kaçırınca oh be derler. Yani hiçbir anlamı yok sana bakmalarının.

Göz kaçıran erkek eğer hoşlandığı biriyse tekrar bakana kadar gözlerini diker. Onun dışındakiler için ayı, sana mı kaldım ben diye düşünür.
  • coca--cola  (20.07.12 00:31:44) 
ben hic kacirmam karsi taraf kacirana kadar bakarim. ha bir faydasi oldu mu? simdilik hayir.


  • benjamin button  (20.07.12 00:34:18) 
"beni beğenmedi". ben mesela sırf bu düşünceyle başbaşa kalmamak için kimseye bakmam.


  • devilred  (20.07.12 00:34:50) 
göz kaçırmak güzeldir.
düzgün ilişki arayan bir kadın olsam gözlerini kaçıran erkeğe daha dikkatle bakardım.
kadınına ve yaşına göre değişir durum tabii de... bence kötü yanı yok bunun. öz güvensizlik gibi de duruyor fakat kadınına göre değişiyor.

velhasılı bu erkek-kadın ilişkilerinde ayar yok.
kiminle, nerede, nasıl kesiştiğin vs de çok önemli.
ama ara ara sürekli gördüğün, hoşlandığın ve iyi-kötü huyunu bildiğin kadından göz kaçırmak, yani kısaca kadını yemiyormuş gibi bakmak iyidir hoştur.
bazıları sever de öyle hafif utangaç duran erkekleri. ben de sevdim seni, güzel adamsın vesselam. öyle ölümüne bakmak nedir amk.
  • helios  (20.07.12 00:41:21 ~ 00:41:53) 
hiç bakmamak: enayi.
1-2 saniye bakmak: özgüvensiz.
3-4 saniye bakmak: merak.
5-7 saniye bakmak: ilgi çekici.
8-10 saniye bakmak: hoşlanmak.
11-15 saniye bakmak: sapık.
16-20 saniye bakmak: kaç!

şöyle bir efekt var bi de:
en.wikipedia.org

bu olay, insanların bilinen duygulara dayanmayan bir şekilde kendilerine bakıldığını anlamaları fenomeniymiş. yani biri sana bakınca, sen de ona bakıyorsun. bir anlamı olmuyor bazen. ama saniyelerle açıklamaya çalıştım kendimce :)
  • ermanen  (20.07.12 00:41:21 ~ 00:56:23) 
Bıyığımı burarak kadir inanır bakışı atarım.Kızın göğüsleri dışarı fırlar.O derece..


  • zola  (20.07.12 00:44:28) 
dik dik bakmayın kıza.
bakışmanın püf noktası 3 sn bakıp, gülümseyip kafayı çevirmek, sonra aynı şeyi tekrarlamaktır.
uzun süre gözünü dikip bakarsan sokaktaki abaza muamelesi görürsün.
  • goldentitan  (20.07.12 00:58:21) 
Demek ki neymiş yanımızda kronometre ya da o özelliğe sahip bir saat yoksa boku yedik. Kız kesme konusunda yüksek ihtisas yapmasam da, bence kafana göre takıl, kız hoşlandıysa birbirinize ömür boyu bakın. Vay 3sn baktı "hoşlandı", 5sn baktı "sevişecez", 7sn "kesin sapık bu" gibi çıkarımlarda son derece sağlıklı tabi, ama kronometre şart.


  • De facto  (20.07.12 10:25:50) 
3 saniye kuralı burada da geçerli sanırım.
yani, daha erken kaçırırsan özgüvensiz olduğunu; daha da uzun bakarsan ayı olduğunu düşünebilirler.

  • pangea  (20.07.12 12:47:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.