[]

El titremesi neye işaret ?

Arkadaşlar;Yemek yeme esnasında kaşığı ağzıma götürürken ve gene aynı şekilde kahve vs içerken fincanı ağzıma götürürken,elimde tutarken ellerim titriyor.Sebebi ne olabilir?dediğim gibi elimde bişey tutarken oluyor.o yüzden parkinson vs gibi şeyler yazmayın.


Bende aşırı terlemede var bu arada.bunun içinde zaten doktora gitcem de.Annem dedi ki teyzende de aynı şikayetler vardı.onda tiroid mi guatr mı ne çıkmış.bende de olabilir mi o tarz bişey ?(aşırı terleme-elde titreme)


edit:Yaş:19,Erkek

edit2:geçen sene verem hastalığı atlattım.

edit3:şimdi tiroidle ilgili yazılar vs okudum.ben de aşırı sinirlenmede var.uçan sineğe bile sinirlenirim.

 
(bkz: guatr)


  • buffy de vampir sayilir  (19.07.12 22:34:42) 
Geciktirmeden doktora gitcem.peki guatr varsa beni neler bekliyor ? ameliyat olup tamam oh be kurtuldum mu diyecem yoksa ölene kadar etkisini mi hissedecem ?


  • michael jackson  (19.07.12 22:37:24) 
psikolojik. kafanı çok meşgul ediyorsun.


  • even i say faith no more  (19.07.12 22:39:04) 
@Mj : bence buna en iyi cevabı doktor verecek. çok geçmiş olsun guatr gibi gözüküyor.


  • allanpoe  (19.07.12 22:39:53) 
@even i say faith no more titreme belki psikolojik olabilir ama terleme olayı beni benden alıyo sormayın.yaz-kış 2 adım atsam kafamdan ayağıma kadar ter boşalıyor.esas terleme yüzünden gidiyorum zaten doktora.


  • michael jackson  (19.07.12 22:42:22) 
bende orta okuldan beri(28 yaşındayım) var bu.Ama her zaman olmuyor.Efor sarfettiğimde,çok terlediğimde ya da heyacanlandığımda bariz bir şekilde elim titrer.Galiba bazen çok kahve,çay içtiğimde de oluyor ama genede bu konuda emin değilim.Hiç doktora gitmeedim ve bunca senedir ciddi bir hastalığada yakalanmadım.
Ha sende de durum bu mudur? Bilemem .

  • denizcimavisi  (19.07.12 22:54:49) 
@denizcimavisi Titreme şimdilik çok yaşamımı etkilemiyor.Ama terleme artık zarar veriyo bana.kışın terliyorum,ter sırtımda kuruyor.çocukken zatüre oldum geçen sene verem.artık isyan ediyorum.doktora gitme zamanı gelmiştir.bu terleme yüzünden de her sene zatüre olma tehlikesi atlatıyorum artık.


  • michael jackson  (19.07.12 22:58:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.