[]

üsküdar atatürk hava limanı ulaşım

Pazartesi sabah 6 da atatürk hava


limanında olmam gerekiyor. üsküdar'dan sabah 6 da hava limanında olacak şekilde toplu ulaşımla nasıl gidebilirim. Bir kısmını taksiyle gidebilirim. soruyu en ucuz nasıl gidebilirim olarak da görebilirsiniz.

 
1-vapurla eminönü, tramvayla z.burnu oradan da metro ile havalimanına
2-en yakın metrobüs durağına, metrobüsle şirinevler'e oradan metro ile havalimanına

yalnız 2. seçenekte köprülerdeki bakım çalışması ne derece yolunuza taş koyar onu da düşünmek lazım.

benim aklıma gelenler bunlar. alternatif denizyolları örneğin bakırköy'e giden bir araç varsa o da düşünülebilir.

edit üstüne edit: ben 6 da yola çıkacaksınız diye okumuşum. o kadar erken hangi toplu taşıma çalışıyor sitelerinden bakmak lazım gelir.
  • lazpalle  (14.07.12 14:40:12 ~ 14:44:08) 
bu ara harem - sirkeci feribotu sabaha kadar çalışacak:

www.ido.com.tr

feribotla geç karşıya, sirkeciden ister taksi tut (30 lira yazar sahilden) istersen de geç taksime, ordan havataş'a bin.
  • hosein  (14.07.12 15:21:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.