[]

istiklal caddesi'ndeki standart kafeler

böyle her insanın girip oturduğu nereler var, kafede bir özellik aramadan? şu verdiğim örneklere benzeyen yerler arıyorum: mado, dilek pastanesi, saray muhallebicisi...




 
özsüt, starbucks, gloria jean's(kapandı gerçi), çeşitli nargile kafeler falan..


  • buzzlightyear  (13.07.12 11:54:01) 
galatasaray lisesinin hemen yanındaki aşağıya inen sokaktaki kafka,
galatasaraydan tünele inerken sağdaki sokaklardan birinde yine şirin kafeler var,
istiklal'den imam adnan sokağa dönünce sokağın sonunda karşınıza çıkan orhan veli şiir evi,
kumbaracı yokuşu'nda mihrimah sultan.
demirören avm'deki nosta. balkonu güzel.

(tabii mado - dilek - saray gibi yerlerden biraz daha karakterli mekanlar ben yolumun üzerindeliğine göre dalıyorum birine.)
  • 9kuyruklukedi  (13.07.12 12:09:19) 
nargile cafe olarak cafe keyf'i önerebilirim.

tabii gidip nargile içmek zorunda felan değilsin. kola, icetea, meyve çayları vs.
  • pukka212  (13.07.12 13:05:05) 
galatasaraydan tünele giderken barcelona cafenin yanında bir pasaj vardır. oranın kahvesi de çayı da harikadır. avluda çınar ağacı felan güzel yerdir.


  • hosein  (13.07.12 13:06:10) 
(bkz: ara kafe)


  • baldur  (13.07.12 13:12:29) 
Biraz pahalı sayılabilir ama Midpoint de iyidir. Galatasaray'dan Tünele giderken Sol tarafta geniş girişli bir pasajın sağ duvarından giriliyor. Terası da var, yazın ideal oluyor.


  • sinematematikci  (13.07.12 13:14:18) 
yine galatasaray lisesinin aşağısından bir mekan,
yokuş aşağı yürüyünce sağda "limonlu bahçe".
modern magazin deyimiyle "keyifli bir mekan" :D
  • 9kuyruklukedi  (13.07.12 13:19:21) 
aslında beğendiğiniz kafeleri değil de, daha özelliksiz kafeleri arıyordum ama bu cevaplar da güzel tabi. sıradan ve bilinen kafeler var mı başka?


  • silent enigma  (13.07.12 14:12:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.