[]

Mükerrer İş Başvurusu (İşveren Gözüyle)

Bundan 2 ay kadar önce bu iş bulma sitelerinden birinde gezinirken bir yere başvurdum. 2 hafta sonra falan başvurduğum yerden aradılar ve ben "artık iş aramayı bıraktım" gibisinden teşekkür edip, red cevabı verdim (Şartlar öyle gelişmişti, o şirketla alakalı bir durujm değildi). Şimdi tekrar iş arama/taraması yaparken aynı firmanın halen aynı pozisyona ihtiyaç duyduklarını gördüm.

Eğer adamların yerinde olsan ikinci kez başvuru yapan adama (ilkini reddetmişken) nasıl bakarsın?


 
bence unutmuşlardır seni görüşmeye gitmediysen.


  • ekaterina  (11.07.12 10:17:21) 
bence sorun olmaz. Sadece bazı çok kurumsal firmalarda blacklist gibi bir uygulama var. onun dışında kim kimdir unutuluyor.


  • hatali sifre  (11.07.12 10:19:03) 
kisilerin nasil bakacagi onemli degil. eger ihtiyacin varsa basvurunu yap. hem gorusmeye cagirip hem de ne karaktersiz seymissin diyecek halleri yok:)


  • keltikfrost  (11.07.12 10:20:20) 
tekrar başvur hacı,
zira ik unutkandır.

  • seyduna6687  (11.07.12 10:23:56) 
bir insan kaynakları personeli olarak cevaplamak istiyorum sorunu: ilk olarak tabikide şansını dene ve başvuru yap..hatta gerekirse bire bir görüşüp durumu izah etmeye çalış...unutma konusuna gelince hiç kimse bu durumu unutmaz,başvuru yapılmışsa muhakka bi yerden hatırlanır...işveren gurur meselesi yapıp geri çevirmezse eger işe alma ihtimali yüksek..çünkü daha ünce degerlendirilmiş işe uygun biri olarak görülmüşsündür..


  • kalphırsızı  (11.07.12 10:24:37) 
vakit kaybetme hemen başvur.


  • basond  (11.07.12 10:25:20) 
başvur gitsin müdür, isteyenin bir yüzü kara, vermeyen zenci


  • arnatuile  (11.07.12 10:26:47) 
Ben de sizin gibi düşünüyorum zaten, gene de fikir almak önemli. Teşekkürler.


  • dungangadunganga  (11.07.12 10:36:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.