[]

actifry gerçekten güzel kızartma vs. yapıyor mu?

actifry alayım dedik ama annem markette denemek için yapılan kızartmanın tadına bakmış, yarısı çiğ yarısı pişmiş garip bir şeydi, kızartmayı ya yağlı yiyeceksin ya da yemeyeceksin falan filan dedi hadi kızartmayı geçtim de başka güzel, sağlıklı yemekler yapıyormuş diye söylüyorlardı onlara da amaan yalan diyor kadın. var mı itirazı olan, biz kullanıyoruz nefis diyenler falan, en iyisini kullanan bilir neticede?




 
kullanmadım ama kullananı gördüm. patates kızartması çok uzun sürüyor. o paraya değmez diyorum.


  • holydreamer  (10.07.12 15:13:24 ~ 15:13:43) 
şahsi kanaatim kullandığı yağ oranı göz önünde tutulursa hiç de öyle kötü denecek bir şey çıkartmadığı yönünde. ben memnunum.


  • deshanti ciar  (10.07.12 15:17:28) 
biz kulanıyoruz, patates kızartması 15-20dk sürüyor ortalama ve tad ve çıtırlık olarak yağ içinde kızartmadan hiçbir farkı yok kesinlikle.

diğer yemeklerini de bayılarak yiyoruz ayrıca, yanından tarif kitabı da çıkıyor, sağlıklı yemekler yapabiliyorsunuz kolay bir şekilde.

şahsen benim favorim; julien doğranmış havuç, kabak, kırmızı biber ve tavuk göğüs kızartması. üstüne de yoğurdu döküyorsun. oof offf!

özet olarak kesinlikle tavsiye ederim, biz hiç pişman olmadık.
  • loveinaflipbook  (10.07.12 15:18:11 ~ 15:18:31) 
ptates kızartınca tam istediğin hazzı a lamıyorsun. dışı birazcık sert içi de buharda pişmiş patates gibi işte. yani 1 kaşık yağdan mucize bekeyemeyiz ama kötü değil denemelisin. büyük tefal mağazalarında gözünün önünde patates kızartıp servis ediyorlar git bir dene derim. ve çok güzel yumurtalı patates yapılıyor. tavuk falan da çok güzel oluyo ama uzun sürüyo tabi 30 dakika bekliyosun


  • neira  (10.07.12 15:32:46 ~ 15:32:57) 
Aldık biz de. Rezalet patates yapıyordu. Sonradan iade mi ettik ne yaptık hatırlamıyorum.

Düdüt: Ha şey, diğer yemekleri belki iyi yapıyordur bilemem. Biz yağsız patates yiyelim hesabı almıştık. Hiç denemedik tavuk falan.
  • terelelli  (10.07.12 15:41:17 ~ 15:42:11) 
kendi doğradığımız patateslerde henüz başarıyı yakalayamadık ama dondurulmuş patatesleri iyi yapıyor, tabi yağda kızarmış gibi çıtır çıtır olmuyorlar ama tadları güzel, 30-35 dk sürüyor kızartması.

onun dışında patlıcan kızarttık beğenmedik, lastik gibi oldu. kabak ve biber başarılı. tavuk özellikle mangallık kanat-butlar enfes oluyor. köfte vs güzel.

kitabında değişik tarifler var deneyip görmek lazım. :)
  • neskafefincanindaturkkahvesi  (10.07.12 15:45:15) 
İş değil. Fena patladı zaten.


  • daddy  (10.07.12 16:31:15) 
donmuş patatesleri gayet güzel yapıyor. İsterseniz içine birkaç nugget'ta atabilirsiniz aynı anda.
20-25 dakikada mis gibi kızartma hazır.

  • michael_knight  (10.07.12 21:32:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.